1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

5 harizmas pazīmes un kā attīstīt harizmu

 

sieviets

Emocionālā jutība

Harizmātiski cilvēki spēj ne tikai aizraut citus ar savām emocijām, bet arī smalki sajust citu sākotnējo emocionālo stāvokli un veidot sadarbību, balstoties uz šo pamatu. Viņi ātri nodibina emocionālu kontaktu ar cilvēkiem, tāpēc otrs drīz vien sāk justies kā “vienīgais cilvēks telpā”. Vai nav patīkama sajūta?

Emocionālā kontrole

Harizmātiski cilvēki spēj kontrolēt savas emocijas. Emocionālais stāvoklis kļūst par instrumentu, ko viņi izmanto savām vajadzībām, turklāt no tā emocijas nezaudē patiesumu.

Prasme izteikt savas domas

Praktiski visi harizmātiski cilvēki ir labi oratori. Viņi iedarbojas uz sarunu biedriem ne tikai ar emocijām, bet arī vārdiem.

Sociālā jutība

Harizmātiski cilvēki izjūt sociālo mijiedarbību, spēj uzklausīt un būt uz viena viļņa ar saviem sarunas biedriem. Tāpēc šādi cilvēki gandrīz vienmēr ir taktiski un uzmanīgi pret apkārtējiem.

Paškontrole komunikācijā

Tā ir svarīga prasme, kas ļauj saglabāt paškontroli un iznesību saskarsmē ar jebkuru auditoriju. Viņi var izveidot emocionālu saikni ar jebkuru iedzīvotāju grupu.

Līdz šim runājām par cilvēkiem ar iedzimtu harizmātisko raksturu. Bet ko tad, ja tavi rādītāji ir vidēji vai mazi? Vai ir iespējams kļūt harizmātiskākam?

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.