3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Izlūkos ej ar prieku vai jūties kā “sešinieks”? Izlūkošanas horoskops

 
binoklis
Nav svarīgi, kur sūta izlūkos – uz veikalu noskaidrot cenas konkrētām precēm, pretinieku karaspēka ierakumus vai bijušā drauga jaunās sievietes dzīvokli, katras zodiaka zīmes pārstāvis šādu uzdevumu uztvers citādi.
 
Auns.  Šķendēsies un, pirms dosies uz turieni, vēl pārbaudīs, vai tiešām nokomandēts izlūkos. Bet beigās aizies un dabūs ļoti labu un smalku informāciju. 
 
Vērsis. Pacietīgi dosies, bet vēl pacietīgāk tam pasākumam gatavosies un centīsies atnest vispilnīgāko informāciju. Kāda neprognozējama situācija gan var pa ceļam visu izjaukt.
 
Dvīņi.  Aizies bez īpašas brēkas, taču iegūto informāciju izmantos saviem mērķiem. Ticami, ka pēc brīža būs savervēts no pretējās puses un izlūkos jau būs devies atpakaļ pie bijušā komandiera. Īsts dubultaģents.
 
Vēzis.  Aizies un, ticami, ka neatgriezīsies, jo būs savervēts no pretējās puses par lielāku algu. 
 
Lauva.  Izdarīs visu perfekti un gaidīs lielu atzinību. Ja tādas nebūs, tad nebūs iespējams nākamreiz sarunāt uz līdzīgu uzdevumu.  
 
Jaunava.  Aizies klusu, bet pa ceļam paraudās par “trako likteni, kas liek viņam darīt šādus darbus”. Atgriezīsies ar minimālā līmenī paveiktu uzdevumu.
 
Svari.  Svari aizies šajā uzdevumā, kā uz ballīti. Un ballēsies uzdevuma laikā. Vai tur kaut ko arī izdarīs – tas nav zināms. Bet balle gan būs izbaudīta pēc pilnas programmas. 
 
Skorpions.   Aiziet tad aizies, bet aizies ne tur, kur sūtīts. Aizies kur citur, un iekulsies nākamajos piedzīvojumos ar neprognozējamām sekām. 
 
Strēlnieks.  Aizies izlūkot pat bez pavēles, pēc sava prāta. Un izdarīs visu spīdoši un gaidīs par to tikpat spīdošu atalgojumu. 
 
Mežāzis.  Nebūs iespējams viņu aizsūtīt izlūkos, jo pats sen ir kļuvis par komandieri, kurš jau citus sūta izlūkos. 
 
Ūdensvīrs. Aizies ātri un atnāks ar 200% rezultātu. Un, kas viņu zina, vai tik pie viena nav saņēmis kādu slepenu uzdevumu no pretējās puses. 
 
Zivis.   Šajā ziņā vismierīgākā zīme. Aizies un izdarīs pēc vislabākās sirdsapziņas. Vienreiz. Jo nākamreiz uzrausies uz mīnas.
 
 
 
Avots: lady.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.