14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

No kā vīrieši baidās seksā?

 

virietis-pusseja

Šķiet, ka vīrieši ir visbezbailīgākās radības uz planētas. Tieši viņi ir mūsu aizstāvji un atbalsts. Taču izrādās, ka stiprā dzimuma pārstāvjiem ir savas bailes un bažas.

Bailes pazaudēt erekciju

Pirmo reizi satiekot meiteni puisi vienmēr ir satraucis tas, vai ar viņa erekciju viss būs kārtībā. Pirmajā satikšanās reizē vīrietis var pārnervozēt jēgu vai pārāk stipri satraukties un tāpēc var gadīties šādas nepatikšanas. Bet ja tavam vīrietim tā gadās dieva dēļ nesmejies par viņu.

Bailes par izmēru

Daudzus vīriešus pārņem bailes, ka sievietes neapmierinās  mantību lielums. Vīrietim ļoti svarīgi ir zināt, ka tieši viņš ir tas, kuram ir visskaistākā un lielākā mantība. Atcerieties, lai sieviete gūtu baudu, pietiek vien ar 12 cm, un daudzi vīrieši prot sagādāt baudu sievietei arī citādākā veidā. 

Bailes pievilt meitenei

Vīrietim ir liela atbildība – sagādāt savai sievietei baudu, lai viņai nepazustu vēlme atkal gulties gultā ar tevi! Tāpēc negaidi no vīrieša neko lielu un neaizmirstamu pirmajās reizēs. Galvenais, lai ir savstarpējā pievilkšanās un uzticība.

Bailes no bīstama seksa

Neskatoties uz to, ka daudzi vīrieši dod priekšroku nodarboties ar seksu bez prezervatīviem, jo bailes saslimt ar venēriskajām slimībām pārņem katru vīrieti. Bet kad tev iestājas jauns kontakts ar tikko iepazītu puisi, izvēlies labāk lietot prezervatīvu, jo nekas cits tevi nespēs pasargāt un šaubos, ka puisis arī tev pateiks un vai vispār viņš zin, ka viņš ir saslimis ar kādu no slimībām. Esi uzmanīga.

Bailes kļūt par afēristes upuri

Visi mēz zinām par to, ka daudzas sievietes izmanto gultu, lai iegūtu naudu, privilēģijas sabiedrībā. Un daudziem vīriešiem ir bailes, ka šāda situācija ar afēristēm viņam var gadīties.  Šāda veida attiecības vīriešus biedē. Bet ja tev ir patiesas jūtas, ar laiku vīrietim pazudīs baiļu sajūta.

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.