6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

T/C DOMINA SHOPPING ATKLĀTS JAUNS MODES KONCEPTVEIKALS “FETISH”

 
Foto : Kristaps Lapiks
Foto : Kristaps Lapiks

Šī gada oktobrī tirdzniecības centrā Domina Shopping atklāts jauns sieviešu apģērbu konceptveikals “Fetish”. Tas ir oficiālais Bulgārijas modes zīmola “Fetish” pārstāvniecības veikals Baltijā, kas bez 22 veikaliem Bulgārijā darbojas arī septiņās Eiropas valstīs – Vācijā, Beļģijā, Nīderlandē, Anglijā, Polijā, Latvijā un Lietuvā. Investīciju apjoms, kuru jaunais tirdzniecības centra nomnieks  SIA “FASHION infinity” ieguldījis jaunā veikala izveidē, ir ap 30 tūkstošiem eiro.

Jaunajā “Fetish” veikalā ir plašā klāstā atrodami unikāla dizaina un stila sieviešu apģērbi, kas atbilst jaunākajām urbānās modes un subkultūru tendencēm. Sākot ar street-style un hip-hop stila apģērbu sievietēm, beidzot ar dark-romantic un pat grunge-rock stila apaviem, somām un aksesuāriem. Jaunās kolekcijas veikalā ir pieejamas ik ceturtdienu.

Esam ļoti gandarīti, ka pateicoties sadarbībai ar tirdzniecības centru Domina Shopping, tagad “Fetish” fanu pulks kļūs vēl lielāks. Tērpjoties “Fetish” zīmola radītajā apģērbā, ikvienam būs skaidrs, ka esi unikāla un neatkarīga personība ar tikai sievietei raksturīgo pašpārliecinātību,” saka Dainis Daudišs, SIA FASHION infinity valdes priekšsēdētājs.

Patiesi priecē, ka mūsu tirdzniecības centru par savu mājvietu izvēlas ne tikai vadošie starptautisko un vietējo zīmolu tīkli, bet arī atraktīvi modes konceptveikali, kā Paviljons un Maya, un tagad arī Fetish. Rezultātā mūsu klientiem paveras vēl plašākas izvēles iespējas atrast ko īpašu, lai vēl vairāk izceltu savu unikālo gaumi un stilu,” skaidro Dina Bunce, t/c Domina Shopping direktore.

Jaunais veikals “Fetish” tirdzniecības centrā Domina Shopping (Ieriķu ielā 3) atrodas pie A ieejas. Tajā apmeklētāji ir gaidīti katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00. Plašāka informācija par jauno veikalu pieejama sociālajos tīklos Facebook un Instagram.

 

Par t/c Domina Shopping

T/c Domina Shopping ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā un Latvijā, kas saviem apmeklētājiem sniedz plašas iepirkšanās iespējas. Tajā atrodas vairāk nekā 160 veikalu, tostarp visplašākajā izvēlē tieši apavu un bērnu preču tirdzniecības vietas, kā arī kafejnīcu un restorānu klāsts. Tāpat ir pieejams skaistumkopšanas salons, fitnesa centrs ar plašu un modernu SPA zonu, kā arī dažādu pakalpojumu sniegšanas vietas – pasts, apdrošināšanas iestādes un banku filiāles, ķīmiskā tīrītava, apģērbu un apavu šūšanas un labošanas darbnīcas, kā arī atslēgu serviss. Centram ir plašas vairāku līmeņu bezmaksas autostāvvietas.

Domina Shopping īpašnieks un pārvaldnieks kopš 2016.gada jūlija ir SIA EfTEN DOMINA. Tirdzniecības centrs atrodas Ieriķu ielā 3, starp divām Rīgas galvenajām satiksmes maģistrālēm – Čaka un Brīvības ielām.

Plašāku informāciju par tirdzniecības centru meklējiet mājas lapā www.domina-shopping.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un Twitter.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.