12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Lielais finanšu horoskops novembrim- uzzini, kā pievilināt veiksmi naudas lietās!

 

nauda-2

Nauda ļoti būtiski spēj ietekmēt katra cilvēka dzīvi, tāpēc mēs tik asi uztveram tās neesamību un tik ļoti priecājāmies par finansiālā stāvokļa uzlabošanos!

Mēs Jums piedāvājam iepazīties ar lielo finanšu horoskopu novembrim, kas Jums pateiks priekšā to, ko darīt, lai zvaigznes no Jums neaizvilinātu finansiālo veiksmi.

Šajā novembrī tiek gaidīts augsts finanšu stabilitātes periods, ko Jūs divos nozīmīgos veidos varat izmantot savā labā. Jūs varat atpūsties no darba, kāpšanas pa karjeras kāpnēm un ikdienas dzīves, kurā mēs būt problēmas un nepatikšanas, bet Jūs varat arī daudz efektīvāk sāk kalt savus nākotnes plānus. Ko tad īsti darīt?! To Jums palīdzēs izlemt lielais finanšu horoskops novembrim!

AUNS

Auniem astrologi iesaka koncentrēt visu savu uzmanību uz to, lai noturētu līdzsvaru starp darbu un atpūtu. Ja Jūs tagad atļausieties atpūsties un nedarīt vispār neko, tas tuvākajā nākotnē var novest pie stagnācijas. Lai uzlabotu sev noskaņojumu, Jūs varat nodarboties ar kaut kādu svarīgu lietu iegādi, jo naudas tērēšana zvaigznes Jums šajā mēnesī dod zaļo gaismu.

VĒRSIS

Jums rīcības plānu tuvākajai nākotnei palīdzēs izstrādāt kāds tuvs cilvēks, turklāt lietas būtība nav ne gudrībā, ne spējā pareizi domāt – vienkārši šajā mēnesī Jums ir ļoti liela iespēja palaist garām kādu svarīgu detaļu, kas var kļūt par “melnās svītras” sākumu Jūsu dzīvē, tāpēc kāda tuva cilvēka skats no malas Jums šajā ziņā noteikti palīdzēs.

DVĪŅI

Dvīņu finanšu stratēģija šajā mēnesī – tā ir rīcība, ne sekundi no tās nenovēršoties, jo šī vētrainā aktivitāte Jums vienmēr palīdzēs būt uz “viļņa” un nenokrist. Pat pašapziņa nebūs tik svarīga, vienkārši dariet to, kas Jums jādara, turklāt te runa neiet tikai par darbu, bet arī par hobijiem.

VĒZIS

Jums ir pienācis ļoti labvēlīgs laiks, lai pārskatītu savas dzīves prioritātes, turklāt visvairāk tas attiecas tieši uz finanšu sfēru, tāpēc nesēdiet rokas klēpī salikuši – uzņemieties iniciatīvu! Šī ir reāla iespēja izrauties un apsteigt savus konkurentus vai arī pakāpties pa karjeras kāpnēm, galvenais – neatkāpties!

LAUVA

Lauvām šajā mēnesī veiksmi finanšu jomā var atnest prettrieciens ienaidniekiem un konkurentiem, tāpēc, ja Jūs jūtat, ka Jums kaut kas ir atņemts vai arī kāds Jums kaut ko ir parādā, šis ir īstais brīdis atmaksai un taisnīgumam. Vienīgais, no kā Jums vajadzētu uzmanīties – pārmērīga nežēlība, jo tā Jums noteikti nenesīs ne gandarījumu, ne arī naudu, tāpēc rīkojieties apdomīgi!

JAUNAVA

Šīs zīmes pārstāvji šajā mēnesī var iegūt visu, ko viņi patiešām vēlas, bet vismazākās šaubas var sagraut visus Jūsu atpūtas vai arī finansiālās labklājības plānus, tāpēc atbrīvojieties no tām, lai sagatavotos ziemai un novembris Jums būtu pēc iespējas efektīvāks. Ja Jums tas izdosies, tad Jūs varēsiet ne tikai saņemt papildus finanses, bet arī tās veiksmīgi tērēt!

SVARI

Svariem zvaigznes šajā mēnesī iesaka uzmanīties no sasteigtu lēmumu pieņemšanas, jo tie var izraisīt nopietnus finansiālus zaudējumus, tāpēc lielākos ieplānotos pirkumus droši vien vajadzētu atlikt uz vēlāku laiku, bet darba un mājas lietās Jums nevajadzētu atslābt, bet ja Jums ir kaut mazākās šaubas par kādu Jūsu lēmumu, tad izvairieties no tā pieņemšanas.

SKORPIONS

Zvaigznes novembrī būs pret Jums labvēlīgas. Finansiālo situāciju Jums palīdzēs uzlabot veselais saprāts un piesardzība. Neņemot vērā Jūsu tiešos pienākumus, Jums noteikti vajadzētu izvairīties no dažādiem riskiem un avantūrām. Pat tad, ja visi Jums mēģinās ieskaidrot to, ka Jūs jebkurā gadījumā paliksiet “plusā”, vispirms noteikti divreiz padomājiet, bet pēc tam vēl trešo reizi, jo viegla nauda noteikti atstās kaut kādas sekas.

STRĒLNIEKS

Jums ir pienācis laiks sākt meklēt jaunus savas personīgās attīstības virzienus, turklāt Jums parasti viss labi padodas, un Jūs diezgan labi pārdzīvojat pārmaiņas, tāpēc necentieties šo mēnesi padarīt pārlieku vienmuļu. Ja vēlaties atpūsties, tad, lai pievilinātu veiksmi finanšu jomā, Jums vajadzētu dot priekšroku aktīvai un lietderīgai atpūtai.

MEŽĀZIS

Jums uzlabot savu finansiālo stāvokli palīdzēs Jūsu pašu domas, jo labs noskaņojums un pozitīva attieksme nosaka ļoti daudz ko pilnīgi visās dzīves sfērās. Arī naudas problēmas vispirms ir jāatrisina savā galvā, tāpēc atbrīvojieties no visām šaubām un aizspriedumiem – Jūs esat uzvarētāji, bet viss pārējais ir mazsvarīgs!

ŪDENSVĪRS

Jums šajā mēnesī vajadzētu pievērst uzmanību savām emocijām, jo noteikti nav vērts izrādīt impulsivitāti, it īpaši attiecībās ar tiem, no kuriem ir atkarīga Jūsu finansiālā labklājība, pretējā gadījumā novembris beigsies ne visai labi.

ZIVIS

Jums veiksmi finanšu jomā dāvās atbildības sajūta, tāpēc pacentieties izvairīties no neuzmanības, kas var ļoti slikti ietekmēt Jūsu garastāvokli. Pareizas noskaņojums Jums šajā mēnesī var ļoti daudz ko atrisināt, tāpēc neaizmirstiet par sevis motivāciju.

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.