6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kā stiprināt enerģētiku atbilstoši savai horoskopa zīmei

 

sievietes-cetras

Enerģētika ir ļoti svarīga katram cilvēkam, jo tieši tā atbild par veiksmi un labu noskaņojumu kādā konkrētā laika posmā. Katrai zodiaka zīmei ir savs atbilstošs veids, kā to stiprināt.

Pozitīva enerģētika ir spēks, kas mums liek virzīties uz priekšu. Tā palīdz mūsu motivācijai īstenoties taustāmos panākumos reālajā pasaulē. Cilvēks, kuram ir pietiekami spēcīga enerģētika, būs arī veselīgāks un spēs palīdzēt citiem tādiem kļūt.

 

AUNS

Ar pārliecību Auniem parasti problēmu nav. Enerģija tā vien laužas spēcīgā straumē, tomēr to nepieciešams pareizi ievirzīt, lai neiztērētu veltīgi. Palīdzēs loģika un tuvinieku padomi.

VĒRSIS

Enerģētiku pastiprinās pareizi izraudzīts mērķis. Tikai pareizi un pilnībā formulēts sapnis spēj iedegt liesmiņu tavā sirdī. Vairāk laika velti sagatavošanās procesam un plānošanai.

DVĪŅI

Tava enerģētika ir spēcīga, bet nestabila. Lai padarītu to pastāvīgu, jāatrod nodarbošanās, kurā varēsi izpaust visas savas daudzveidīgās spējas. Novirziet tās kādā smalkā nodarbē, kurā varēsi skatīt ieguldīto pūļu rezultātus.

VĒZIS

Tev vairāk nekā citām zīmēm palīdzēs talismani un amuleti, tāpēc ka Vēžiem diemžēl bieži ir daudz ienaidnieku, kuri maskējas par draugiem. Palīgā nāks talismanu spēks – tos jānēsā līdzi, lai tie sargātu tavu enerģētiku.

LAUVA

Tev nepieciešama pārliecība par saviem spēkiem. Lai cik paradoksāli tas neizklausītos, Lauvām vajadzīga iekšēja motivācija. Tu pārāk daudz pārdzīvo vai arī nepiesargājies nemaz – tev jāatrod līdzsvars starp šīm abām galējībām, bet pēc tam jāatbrīvojas no egoisma un visa nevajadzīgā. Nebaidies darīt kaut ko citu labā.

JAUNAVA

Jaunavai lielākās problēmas sagādā pašas domāšana. Jaunavas pastāvīgi kaut ko izdomā, sazīmē galvā negatvīvas shēmas. Tiec no tā vaļā – ieteicams praktizēt afirmācijas jeb pozitīvas domāšanas formulas, lai paaugstinātu enerģētiku.

SVARI

Svaru enerģētiku visvairāk spēcina personīgie panākumi. Ja tev ir problēmas ar noskaņojumu, sāc ar mazām uzvarām. Paši laimīgākie un veiksmīgākie ir tie Svari, kuri prot priecāties pat par nelieliem sasniegumiem.

SKORPIONS

Skorpionam veiksmi un pārliecību parasti dāvā pareiza un savlaicīga atpūta. Tavs ķermenis ne vienmēr tiek līdzi tavām ambīcijām, tāpēc tam nepieciešama atpūta. Pareizs spēku sadalījums – tavas veiksmes noslēpums.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem svarīgas jaunas emocijas. Garlaicība un vienmuļība viņiem kaitē vairāk nekā citām zodiaka zīmēm, atņemot enerģiju un dzīvības spēkus. Rutīna ir tavs ļaunākais ienaidnieks, un, to padzenot, tu iegūsi laimi un paaugstināsi enerģētiku.

MEŽĀZIS

Iemācies kaut ko darīt tāpat vien, bez noteikta mērķa. Ja gaidīsi no notikumiem vai cilvēkiem kādu atalgojumu par savām pūlēm, ātri vien sajutīsi spēku izsīkumu. Pārspīlētas cerība atņem izredzes uz veiksmi, bet reālistisks skats uz dzīvi, tieši pretēji, dod spēku.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem enerģētiska badošanās nāk par ļaunu vairāk nekā citām zīmēm, un tai ir graujošas sekas. Ūdensvīram jāpulcē ap sevi saprotošus cilvēkus, kuri to atbalstīs, nevis nosodīs par nepareizu rīcību. Tā būs iespējams saglabāt enerģiju pastāvīgi augstā līmenī.

ZIVIS

Zivis ir tieši atkarīgas no tuvu cilvēku noskaņojuma. Jācenšas neuztvert nopietni tos, kuriem pastāvīgi mainās garastāvoklis un kuri izstaro negatīvu enerģiju. Zivīm ieteicams no apkārtnes uzsūkt tikai pozitīvo, lai nodrošinātu līdzsvaru savā enerģētiski trauslajā un nestabilajā pasaulē.

 

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.