1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Humorīgi par to, kā mūsdienās tikt galā ar sievieti

 

virietis-slakatas

Kā zināms, mūsdienās ir grūti tikt galā ar sievieti. Emancipācija, feminizēšanās un citi civilizācijas izdomājumi gandrīz jau noveduši mūsu sabiedrību pie liktenīgās robežas, aiz kuras sāksies normālu vīriešu masveida bēgšana uz tuksnesi, Marsu un dziļu taigu.

Mūsdienu sieviešu nekaunība ir neizmērojama, un uzvedība izraisa ne tikai sašutumu, bet arī bailes. Ne tikai tas, ka sieviete uzņemas sev neraksturīgās apgādnieka, padzirdinātāja, aizstāvja un lāpneša lomas, izspiežot vīrieti no viņa gadsimtiem ieņemtās nišas. Arvien biežāk viņa mēģina komandēt vīru, izvirzot vīrieti pazemojošas prasības, piemēram, “piedzerties ne vairāk kā divas reizes nedēļā” vai “darīt vīriešu darbus mājā”.

Paliek arvien biežāki gadījumi, kad ar emocionālas šantāžas vai tiešu draudu palīdzību vīrietis tiek piespiests mazgāt traukus, palīdzēt bērniem mājasdarbos un pat gludināt savus kreklus! Īsāk sakot, viss ir skaidrs: kaut kas ir jādara. Vienīgais jautājums – kas? Radikāļi piedāvā divus veidus, kā atrisināt šo problēmu.

Pirmais – palikt vecpuišos. Neskatoties uz virkni priekšrocību, šim veidam ir nopietns trūkums – nav skaidrs, kas šajā gadījumā apkalpos vīrietis visādos veidos, sākot no virtuves līdz gultai. Otrs veids aprakstīts Šekspīra “Otello”… Neapšaubāmi – šādas darbības parāda vīriešu domas plašumu un uzdrīkstēšanos, bet tas nav risinājums 21. gadsimtā. Mums vajag izsmalcinātākas metodes. Primitīvo fizisko metožu vietā nāk izsmalcinātas psiholoģiskās. To būtība ir vienkārša, saprotama pat paģirās, un saucas – jebkuru sievieti var nolikt pareizajā vietā, izraisot viņā mazvērtības kompleksus. Lai viņa saprot, kāda niecība ir un cik ļoti viņai paveicies, ka tu, īsts vīrietis, velti viņai savu uzmanību. Tiklīdz viņa to sapratīs, vari uzskatīt, ka lieta darīta.

Iedzīt sievieti kompleksos var ar vienu vienkāršu metodi, ko sauc par “veselīgu kritiku”. Pirms ķeries pie tās, tev skaidri jāsaprot, ka neatkarīgi no tavām personīgajām īpašībām (vecums, svars, hronisks alkoholisms, sodāmība u.c.), tava parādīšanās sievietes dzīvē viņai ir nepelnīta laime. Šis uzstādījums ir svarīgs, jo, pirmkārt, tas palīdz uzlabot vīriešu pašapziņu, ko iedragājušas feministes, un, otrkārt, sekmē veselīgas kritiskās nostājas izveidošanos.

Tātad tu iedvesmo sevi, ka esi dārgums un īsts vīrietis. Būt kopā ar tevi – vislielākā laime jebkurai sievietei, ieskaitot miljonāres un Holivudas kinozvaigznes. Tu ar lepnumu paskaties spogulī. Un tagad sāc kritizēt savu sievieti.

Ja viņai ir augstākā izglītība, bet tev nav, tad viņa ir zilzeķe, sausiņš, grāmatu tārps un pārāk gudra, lai būtu īsta sieviete. Ja tev ir augstākā izglītība, bet viņai nav, tad viņa ir stulba govs, neizglītota, vientiese un nepietiekami attīstīta tev. Ja augstākā izglītība ir jums abiem, tas nozīmē, ka viņas diploms nav neko vērts, jo: a) šī specialitāte pašlaik darba tirgū nav pieprasīta; b) viņa beidza augstskolu neklātienē un mēs visi zinām, kā mācās neklātienē; c) viņas filoloģija (botānika, kultūras teorija, pusvadītāju fizika utt.) ir bezjēdzīga.

Ja viņa ir veiksmīga profesionāle un nopelna vairāk nekā tu, tad viņa ir metusies darbos, lai noslēptu savu kā sievietes mazvērtību. Īsta sieviete nenīkst birojā. Ja viņa nopelna mazāk nekā tu, tad ir slikta profesionāle un tikai imitē, tāpat kā visas sievietes, spēju radīt ko nozīmīgu. Viņa ir spējīga veikt tikai primitīvas atkārtotas darbības.

Ja viņai nav sava biznesa, tad nav uz neko vairāk spējīga. Ja viņai ir savs bizness, tad viņa ir ciniska, pragmatiska un pilnīgi nesievišķīga. Ja strādā privātajā sektorā, tas nav zināms (vai drīzāk, tas ir zināms), kāpēc viņa vispār vajadzīga šefam. Ja sieviete nestrādā, tad ir slinka, dīkdiene un sapņo sēdēt uz vīra kaklu.

Bagātīgas iespējas kritikai dod personīgā dzīve. Ja sieviete nekad nav bijusi precējusies, viņa nevienam nav bijusi vajadzīga. Ja viņa bija precējusies, viņa nevarēja tikt galā ar sievas lomu un pieļāva laulības krahu. Ja esi viņai pirmais, tad viņa ir vecmeita.

Ja viņai bijis daudz vīriešu, viņa ir palaistuve. (Piezīme. Tā kā noteikt tavu priekšgājēju skaitu nav iespējams, visas sievietes var pamatoti apsūdzēt amorālā dzīvesveidā pirms iepazīšanās ar tevi).

Ja sievietei ir bērns, tā pati par sevi ir slikta pazīme. Nevienam nav pienākums barot svešus bērnus, kad visapkārt ir pilns ar bezbērnu sievietēm. Ja nav bērnu, un viņai vairāk nekā 25 vai viņa bija precējusies, viņa droši vien ir neauglīga vai nepiemīt mātes instinkts, vai pilnīga egoiste.

Ja viņa dzīvo kopā ar vecākiem, viņa ir memmesmeitiņa, garīgi un emocionāli nenobriedusi personība. Ja viņa dzīvo tālu prom no vecākiem, ir slikta meita, kas uzspļauj uz tēvu un māti.

Vienmēr ir iespējams un nepieciešams kritizēt vecumu. Atceries – sievietei nav laba vecuma! Viņa ir vai nu pārāk jauna, pārāk veca vai izskatās ļoti slikti savā vecumā.

Patiesi neierobežotas kritikas iespējas paver izskats un raksturs. Galvenais – laikus pamanīt trūkumus un pastāvīgi atgādināt par tiem.

Pat skaistām sievietēm ir mazi trūkumi – pārāk tievas potītes, pārāk resnas ausu ļipiņas, pārāk īss deguns vai pārāk garas kājas. Ja acīmredzamas nepilnības nevar atrast, tad viņai ir mākslīgs – lelles skaistums. Turklāt, skaistām sievietēm, kā likums ir:

  • muļķīga sejas izteiksme;
  • ātri apnīkošs skaistums;
  • vulgāras manieres;
  • vulgārs smaids.

Ja sieviete ir laba saimniece, tad viņa ir ar mājas tīrību apsēsta klukste. Ja nē, viņa ir sliņķe, kādu pasaule vēl nav redzējusi utt.

Sarežģīts gadījums – pašpārliecināta sieviete, kura kaut ko sasniegusi. Bet arī šeit pacietība un neatlaidība gūs virsroku. Piemēram, viņa lepojas ar savu akadēmisko grādu.

Atgādini viņai:

  • ka tā ir vienīgā lieta, ar ko viņa var lepoties, jo izskata un sievišķības jau viņai nav;
  • ka cena par šo grādu – nenokārtota personīgā dzīve;
  • ka disertācijas priekšmets ir neaktuāls, neoriģināls, vidējas kvalitātes un slikti formulēts;
  • ka ar tādu disertāciju nevienu nepārsteigt;
  • ka par labāko disertācijā jāpateicas zinātniskajam vadītājam;
  • ka H. disertācija par līdzīgu tēmu ir daudz labāka;
  • ka disertācijas aizstāvēšana nepalīdzēja pārvarēt frigiditāti;
  • ka aizstāvēja disertāciju pārāk vēlu, vidējais vecums kandidātiem – 28 gadi;
  • ka pat desmit disertācijas nespēj padarīt viņu par īstu sievieti, kuru ieraugot vien vīrieši būtu sajūsmā.

Ja ar to vēl nepietiek, pajautā, vai daudz viņa nopelna ar savu maģistra grādu, un apgaismo, ka striptīza dejotāja ar nepabeigtu vidējo izglītību pelna tik daudz mēneša laikā, cik viņa gadā.

Galvenā kritikas recepte – regularitāte. Katru dienu vairākas reizes. Nekādā gadījumā nestrīdies. Atbildi uz pretargumentiem ar smaidu, noglāsti galvu un pačuksti: “Es vienalga mīlu tevi, mazā, neskatoties ne uz ko…” Un tā katru reizi.

Kritikas kurss ilgst no 2 mēnešiem līdz 2 gadiem.

Papildus pasākumi

1. Ierobežot komunikāciju ar citiem – nekādu draugu un lai sastrīdas ar ģimeni.

Atbrīvoties no draudzenēm ir vienkāršs darbiņš. Pietiek, ja pāris minūtēs, kurās paliksi divatā ar draudzeni, vienkāršā, saprotamā, nepārprotamā veidā pateiksi, ko domā par viņu. Lai ko darītu draudzene (iesit tev pļauku, histēriski brēc, sarīko skandālu, aizbēg nezināmā virzienā, grozīdama resno dibenu), tev vienmēr būs iemesls uzstādīt sievietei ultimātu: vai nu es, vai viņa. Ideāli sievietei vajadzētu būt vienam draugam, sarunu biedram un autoritātei (viņš arī saimnieks) – tev.

2. “Palīdzi” sievietei cīnīties ar trūkumiem.

Ja viņa ir resna, nopērc platu kleitu; ja viņai ir neveselīgi mati, nopērc parūku utt. Neaizmirsti atkārtot, ka tu – un tikai tu – vari mīlēt viņu, neskatoties uz resnumu, vecumu, slikto raksturu, pinnēm, ļenganajām krūtīm un citiem “jaukumiem”.

3. Salīdzināšana.

Salīdzi viņu ar citām sievietēm, ar draugu sievām, ar Holivudas zvaigznēm un prominentām personībām pasaules vēsturē. Vienkārša, lēta un tajā pašā laikā ļoti efektīva metode. Divkāršu efektu sniedz auguma parametru salīdzinājums ar “Playboy” modelēm, bet seksuālo temperamentu salīdzini ar porno filmu varoņu uzvedību. Regulāri atgādini, ka viņas klasesbiedre/bērnības draudzene/brālēna paziņa ir TV zvaigzne/dziedātāja u.tml., bet viņa pasniedz koledžā. “Es nespēju noticēt, ka skolas gados sēdējāt vienā solā! Jā, protams, ja cilvēkam ir prāts, raksturs un spējas, viņš var sasniegt daudz…”

4. Pakāpeniski un noturīgi sašaurini viņas interešu diapazonu.

Sievietes īstā vieta ir virtuvē un tam arī jābūt viņas galvenajam hobijam.

Protams, ne vienmēr izdodas noiet aprakstīto ceļu līdz galam. Bet, ja tev ir pietiekami daudz pacietības un neatlaidības, galu galā vairs nepazīsi savu sievieti. Agresīvas pašpārliecinātas stervas vietā būs lēnprātīgs, nomākts radījums, kurš baidīsies lieku reizi atvērt muti.

Un ar viņu tu beidzot jutīsies kā īsts mačo, īsts vīrietis un Visuma pavēlnieks.

 

 

veselam

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.