3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

5 visneizturamākās zodiaka zīmes

 

Piedāvājam TOP5 zodiaka zīmes, kuras daba apveltījusi ar visneizturamāko raksturu!

Katrs cilvēks dzīves gaitā iekšēji cīnās starp labo un ļauno, tāpēc nebūtu pareizi pasauli stingri iedalīt melnā un baltā. Taču, droši vien jūs būsit ievērojuši, ka ar dažiem cilvēkiem labāk vispār nesaistīties, jo viņu impulsīvais raksturs ir spējīgs novest līdz baltkvēlei pat vislīdzsvarotāko un mierīgāko cilvēku. Šāda tipa cilvēki ir nepastāvīgi, viņiem ir tendence būt histēriskiem un agresīviem, viņi apvainojas un ir netaktiski.

Skorpions

Skorpions ir līderis visbriesmīgāko zodiaku zīmju reitingā. Viņš sevi uzskata par Visuma centru. Pateicoties paaugstinātam pašvērtējumam, uzslavas viņš uztver kā pašas par sevi saprotamas, bet kritiku nepieņem vispār. Skorpioni ir noslēgti, indīgi un atriebīgi. Viņi necieš melus un liekulību, toties, ja jūs jautāsit viņa viedokli, varat nešaubīties, ka atbildē uzzināsit tikai patiesību.

Dzīves gaitā katrā cilvēkā notiek cīņa starp labo un ļauno, tāpēc nebūtu pareizi pasauli strikti iedalīt baltā un melnā. Taču jūs noteikti būsit ievērojuši, ka ar dažiem cilvēkiem labāk vispār neielaisties, jo viņu karstais raksturs spēj novest līdz baltkvēlei pat vislīdzsvarotākos un mierīgākos cilvēkus.

Auns

Aunu impulsivitāte diemžēl pārsniedz jebkādas robežas. Viņi ir impulsīvi un netaktiski. Savu egoismu viņi pat necenšas slēpt. Auniem patīk pažēloties par savu dzīvi. Tādos brīžos labāk viņus nepārtraukt, jo Auni ātri apvainojas un mīl konfliktēt. Aunu pašpārliecinātībai nav robežu. Viņi uzskata, ka visu zina un prot labāk par citiem.

Dvīņi

To cilvēku, kuri dzimuši šajā zīmē, nedēļā ir septiņas piektdienas. Viņu noskaņojums ir mainīgs, tāpat kā viņu plāni. Dvīņi ir ļoti komunikabli, taču, neskatoties uz to, pa īstam tuvu draugu tiem ir maz.
Tas nav brīnums, jo viņi ir neuzticami un divkosīgi. Šiem cilvēkiem piemīt labi attīstīta iztēle un savus stāstus viņi mēdz stipri izskaistināt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri parasti rada stipru un taisnīgu cilvēku iespaidu. Taču īstenībā viss ir precīzi otrādāk: cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir despotiski un vienaldzīgi pret apkārtējo cilvēku problēmām. Viņi ir diktatori, kas uz savu mērķi virzās pāri citu galvām. Viņi ir neparedzami un bieži iesaistās avantūrās. Viņiem nesagādā grūtības samelot, tā kā paši svēti tic saviem meliem.

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušie ir slimīgi atkarīgi no uzslavām. Viņi necieš necieņu pret sevi, kaut arī pret citiem viņi mēdz būt kritiski un nežēlīgi. Viņi ir briesmīgi ietiepīgi, un saskarsme ar viņiem mēdz būt neciešama. Mežāži ir galēji konservatīvi morālisti, viņi nopeļ visu, kas nesaskan ar viņu priekšstatiem par to, kas ir pareizs. Neskatoties uz visu, dažiem cilvēkiem pat šajās zīmēs dzimušajos cilvēkos izdodas atrast radniecīgu dvēseli un savu otru pusīti. Pats galvenais – pazīt sava izredzētā trūkumus un iemācīties ar tiem sadzīvot. Neviens taču nav ideāls!

 

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.