10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Efektīvākā neauglības ārstēšana – tagad visā Latvijā

 
EGV klīnikas laboratorijā embriologu uzņemta medicīniski apaugļota embriju olšūna otrajā dienā.
EGV klīnikas laboratorijā embriologu uzņemta medicīniski apaugļota embriju olšūna otrajā dienā.

Rūpējoties par Latvijas iedzīvotāju reproduktīvo veselību, Latvijā labākie – EGV klīnikas pieredzējušie neauglības ārstēšanas eksperti novembrī un decembrī pieņems pacientus Gulbenē, Liepājā, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Talsos un Ventspilī.

 

Ar neauglības problēmām pasaulē saskaras katrs sestais pāris. EGV klīnikas ginekologu – reproduktologu apkopotā statistika liecina par to, ka medicīniskā apaugļošanās Latvijā gadā būtu nepieciešama aptuveni 1000 līdz 2000 pāriem.

EGV klīnikā medicīniskā apaugļošanās tiek veiksmīgi realizēta jau vairāk nekā 19 gadus.  Iepriekšējo gadu statistika liecina, ka EGV klīnikas neauglības ārstēšanas rādītāji ir augstāki nekā vidēji Eiropā. Šī gada pirmajā pusgadā jau veiktas 123 veiksmīgas medicīniskās apaugļošanās, kuru rezultātā iestājusies grūtniecība. EGV ārsti veic arī valsts apmaksātas neauglības ārstēšanas procedūras, kas apliecina valsts uzticēšanos.

Dr. Zane Vītiņa, ginekologs – reproduktologs, EGV klīnikas direktore: “Sniedzam iespēju kļūt par vecākiem tiem, kuri saskaras ar diagnozi – neauglība. Gribu mazliet iedrošināt šos pārus savlaicīgi vērsties pie kompetenta ārsta, kurš var palīdzēt tikt pie ilgotā bērniņa. Neauglība ir tikai diagnoze, kas parasti ir ārstējama, bet, novilcinot ārstēšanos, var rasties sarežģījumi.”

EGV klīnika bija pirmā Latvijā, kura realizēja medicīnisko apaugļošanos, kuras rezultātā iestājās grūtniecība. 19 gadu laikā klīnika ievērojami paplašinājusi darbību, operatīvi ieviešot arī Latvijā pasaules novitātes neauglības ārstēšanā. EGV klīnikā ārsti strādā ar pasaulē vadošajām  tehnoloģijām un modernāko aparatūru, nodrošinot arī spermas un olšūnu donoru programmu, kā arī dzimumšūnu uzglabāšanu. “Saviem pacientiem piedāvājam tikai efektīvākās neauglības ārstēšanas metodes un priecājos kopā ar katru pāri, kuri sagaida ilgi gaidīto brīnumu – bērniņa pieteikšanos. Mans darbs sniedz ļoti lielu gandarījumu, kad redzu prieku vecāku acīs un varu būt klāt viņu laimē, jo zinu, ka katrs no šiem mazuļiem būs ļoti gaidīts,“ atzīst Dr. Zane Vītiņa.

EGV klīnikas eksperti neauglības ārstēšanā šogad piedāvā ginekologu – reproduktologu konsultācijas visā Latvijā. Vizītes laikā ārsti veic izmeklējumus, paņem analīzes, kā arī atbild uz visiem pacientus interesējošajiem jautājumiem.

            Ārstu konsultācijas par auglību un reproduktīvo veselību:

            Gulbene – 9. novembris –   Dr. Gunta Grīnberga

            Liepāja – 16. novembris – Dr. Zane Vītiņa

            Daugavpils – 17. novembris – Dr. Viola Millere

            Rēzekne – 12. decembris – Dr. Iveta Bičevska

            Valmiera – 7. decembris –  Dr. Mārtiņš Levenšteins

            Talsi – 9.decembris –  Dr. Modrīte Kraujiņa

            Ventspils – 8. decembris – Dr. Ņikita Subņikovs

 

Pieteikties uz ginekologa – reproduktologa konsultāciju iespējams, zvanot uz EGV klīnikas reģistratūru pa telefona numuriem:  + (371) 67 278 183 ; +(371) 29 563 191, vai rakstot e-pastu: info@egv.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.