3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pasaulslavena beauty blogere Karenu Sarahi Gonsalesa otrdien viesojās Rīgā

 

iluvsarahii_riga_4

Otrdien, 8.novembrī, pirmoreiz Latvijā viesojās viena no pasaulē slavenākajām skaistumkopšanas blogerēm – amerikānietē Karena Sarahi Gonsalesa (Karen Sarahi Gonzalez), kas Instagram vietnē pazīstama kā @iluvsarahii (https://www.instagram.com/iluvsarahii/?hl=en).

Sava Instagram kontā @iluvsarahii seko vairāk nekā 3 miljoni cilvēku. Karenai ir savs unikālais, sarkanā paklāja cienīgs make-up stils, kura spilgtākā iezīme ir perfekts sejas ādas tonis ar veiksmīgi izceltiem vaibstiem un košiem akcentiem. Tieši pēc tā viņu atpazīst skaistumkopšanas eksperti un entuziasti visā pasaulē. Latviju @iluvsarahii apmeklēja savas pasaules tūres ietvaros, kuru organizē zīmols NYX Cosmetics. 

 

Savas vizītes laikā Karēna vadīja meistarklasi Latvijas, Lietuvas un Igaunijas blogeriem un medijiem, kurā iepazīstināja ar šī brīža pasaulē aktuālāko tendenci acu grimam –  jaunu izpildījumu populārajai “smokey eyes” tehnikai. Karēna vadītajā meistarklasē kā modele bija ieradusies arī slavenā Horvātijas blogere Jeļena Perika (Jelena Peric), kuras Instagram profilam @ j_make_up (https://www.instagram.com/j_make_up/) ir gandrīz viens miljons sekotāju. Papildus meistarklasei, ikvienam interesentam bija iespēja satikt Karenu un Jeļenu klātiene jaunajā NYX veikalā Rīgā un saņemt autogrāfu, uzdot jautājumus, kā arī iemūžināt tikšanos ar kopīgu selfiju.

 

Karena Sarahi Gonsalesa skaistumkopšanas industrijā darbojas jau vairāk nekā 10 gadus un ir pazīstama ar savu darbu, piedaloties E! News Network realitātes šovos un modes raidījumos, kā arī kā Amerikas slavenību tēlu veidotāja.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.