10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Mīlestības horoskops 2017. gadam

 

AUNS

Auns jau no gada pirmajiem mēnešiem attapsies ierauts romantiskos notikumos. Zvaigznes brīdina: lai cik spēcīga un reibinoša nebūtu šī aizraušanās, vērts saglabāt veselo saprātu un neļauties bezprātam. Ne visas iepazīšanās, kuras Aunam sola 2017. gads, nesīs laimi un harmoniju.

Kaislīgie un nenogurdināmie Auni būs cieši pārliecināti – nav vērts atteikties ne no viena varianta. Kāpēc gan nesākt uzreiz vairākus romānus? Liktenis ir viltīgs, jo jau vasaras sākumā būsi gatavs izdarīt galīgo izvēli.

Gads vēlīgs ciešu attiecību nodibināšanai, un tām ir visas izredzes kļūt ilglaicīgām. Ja Auns ir pārliecināts, ka saticis savu otro pusīti, nāksies piestrādāt pie personīgās emocionalitātes un īsti auniskās ietiepības. Būsi gatavs iet uz kompromisiem, toties tie būs pilnībā attaisnoti un sasniegtā mērķa vērti.

Auniem, kuriem jau ir ilgstošas attiecības, zvaigznes iesaka tās padarīt likumīgas. Nebaidies zaudēt personīgo brīvību – gads labvēlīgs ģimenes pavarda veidošanai.

Auni – ģimenes cilvēki – var domāt par mantiniekiem. Dodieties kopā ar mīļoto uz kūrortu vai romantiskās brīvdienās ārpus pilsētas. Laime nebūs ilgi jāgaida!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts3 ļoti svarīgi Visuma likumi
Nākamais rakstsPretīgais sekss