0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Laulības realitāte jeb ko precēti cilvēki nekad nepublicē sociālajos medijos

Dieviete.lv
 

paris-precets

Sociālajos medijos no precētiem pāriem mēs visbiežāk redzam bildes, kur viņi vai nu ar kaut ko grib izrādīties vai arī fotografē savus bērnus, bet, ko no savas laulības dzīves viņi sociālajos medijos noklusē?

Ja ieskatīsimies vērīgāk viņu sociālo tīklu lapās, tad redzēsim, ka viņi visdrīzāk piedalās loterijās, kur var laimēt dažādas bērnu lietas vai dažādus dārgus gadžetus, vai biļetes uz ģimenes pasākumiem. Turpat arī atradīsim dažādas atziņu bildes, kur ir pamācības kā pareizi dzīvot laulībā vai audzināt bērnus. Diezgan dīvaini, ka viņi publicē tikai visas laulības gudrības nemaz nepadaloties ar ziņām, kas vēsta par laulības patieso realitāti!

1.Strīds ir māksla

Kad divi cilvēki dzīvo kopā, viņi gribot negribot kādā brīdī sastrīdēsies. Un visdrīzāk sastrīdēsies par vissīkākajām un nenozīmīgākajām lietām…. Māksla ir strīdu beigt nonākot pie kopsaucēja un aizmirstot par to, pretējā gadījumā sadzīvot nebūtu iespējams! Neviens taču savus strīdus nepublicē, ne tā?

2.Kopīga došanās pie miera nāk kopā ar savu skaņu celiņu

Bildes, kur pāris gultā ir cieši apskāvies un dodas gulēt nudien neatbilst patiesībai. Dzīvē, pāris nekautrējās viens no otra un var palaist gāzes vai atraugāties. Gulēt patiesībā dodas katrs savā noteiktajā gultas pusē un apskāvienā guļ gandrīz tikai ziemas laikā. Te tev nu bija skaistās bildes!

3.Dziļas sarunas līdz aizmigšanai

Šī varbūt ir taisnība, taču visbiežāk gan aizmieg tikai viens, kamēr otrs vēl turpina dziļo sarunu… Lūk tādas ir vakara pasaciņas, kad esat precējušies!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.