8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lietas, kuras mainīsies kad satiksi savu īsto un vienīgo

 

paris-saule-2

Atrast savu īsto un vienīgo varētu šķist ne tik vienkārši, taču šīs ir lietas, kuras mainīsies kad tas notiks – tas tev palīdzēs nojaust, vai esi uz pareizā ceļa.

 

1. Tev vairs nebūs jābīstas, lai pārrunātu savas problēmas

Kas agrāk šķita sarežģīti un apkaunojoši, kļūtu viegli un dabīgi izdarāms kad esi ar īsto cilvēku. Tu zini, ka viņš tev neko nepārmetīs par to, kas noticis vai vēl joprojām notiek, tāpēc būs vieglāk izpausties un ļaut viņam redzēt savu īsto “es”.

 

2. Tu vari ar viņu būt divatā, nesajūtot nekādas neērtības, ja ir vienkāršs klusums

Tev vairs nav nepieciešams nepārtraukti runāt, lai justos ērti viens otra klātbūtnē. Kļūst iespējams pavadīt laiku kopā jaukā mierā un klusumā, nesakot ne vārda, bet tajā pašā laikā pilnīgi saprotot viens otru. Komunikācijai nav vienmēr jābūt caur vārdiem.

3. Tev vairs nav jāmēģina uzminēt to, ko partneris jūt pret tevi

Tu allaž esi mierīga, kad domā par savu partneri. Tās dienas, kad nervozi gaidīji, kā viņš atbildēs uz tavu ziņu, ir pazudušas. Viņš savā dzīve tevi uzstādīs kā galveno prioritāti, tāpat kā viņš ir tava prioritāte.

 

4. Tu vari droši kaut kam nepiekrist, paust savu nepatiku, tajā pašā laikā neizrādot nekādu necieņu

Varētu būt, ka bieži kaut kam nepiekrīti, bet šoreiz tas nepārtop argumentos un konfliktā. Jūs cienāt viens otra skata punktus un vienmēr uzklausāt savus sakāmos ar interesi, nevis būdami uzvilkušies.

 

5. Jūs alkstat viens pēc otra, pat ja tam nav pašsaprotamu iemeslu

Pat kā viņš dzer savu kafiju vai vienkārši kaut ko pārrunā, varētu tevi iekvēlināt tikpat erotiski, kā tad, ja viņš būtu kails. Tas ir tāpēc, ka tava partnera personība ir ne mazāk pievilcīga kā viņa paša izskats.

 

 6. Tu nebaidīsies viņam atklāt savus dīvainos paradumus

Jūs ne tikai atzīstat savus savādos paradumus viens otram un pieņemiet tos bez problēmām, bet arī iemantojiet viņus viens no otra.

 

7. Tu iepazīstināsi viņu ar saviem draugiem

Tu nemaz neuztraucies par to, vai tavi draugi padomās, ka esi veikusi nepareizo izvēli saejot kopā ar šo personu un, ka esi vērtīgāka par šādām attiecībām. Tavs partneris ir tāda veida persona, kuru tu nespēj sagaidīt, lai iepazīstinātu ar saviem draugiem. Tavā prātā nav šaubu, ka draugiem viņš patiks tikpat ļoti, cik tev.

 

8. Kā arī tu uztversi viņa draugus tāpat kā savējos

Nav jāizliekas, ka smaidi vai jājūtas neērti, kad tiecies ar viņa draugiem. Tā vietā, tu patiesi izbaudi pavadīt laiku kopā viņu sabiedrībā un pat vēlies satikt viņus biežāk. Labākie cilvēki vienmēr pievelk labāko kompāniju!

 

9. Jums kopā būs jautri, pat ja nedarāt neko pārāk interesantu

Tu vari pavadīt visu dienu slinkojot mājās un to baudīt, jo jūs to darāt kopā. Nav obligāti jādara kaut kas aizraujošs vai neparasts, lai kopā būtu jautri – galvenais ir tas, ka jūs esat līdzās.

 

10. Viņa aiztikšana ir pilnīgi dabīga

Vai nu tas ir nejaušs skāriens, vai arī ar nolūku, fiziski jūs esat bezrūpīgi. Tu vari nogult savu galvu uz viņa pleca, sagrābt viņa roku, vai saķert apskāvienā bez nekādas pārdomāšanas – tā ir vienkārši pilnīgi dabīga lieta.

 

11. Tu vienmēr atrodi veidu, kā padarīt situāciju jautru

Tā varētu būt kāda smieklīga TV pārraides skatīšanās vai vienkārša klīšana pa istabu ar treniņbiksēm, jums nav brīžu, starp kuriem tu nespētu atrast kādu joku. Dzīve ir desmit reizes jautrāka, kad esat kopā.

 

12. Tev nav jācenšas kontrolēt sevi viņa klātbūtnē

Tev nav jādomā par to, kā tev vajadzētu izpausties vai kas būtu jāsaka.  Tavs partneris vienmēr sajutīs tavas domas un sapratīs to, ko patiesībā domā. Tas tev palīdzēs atslābināties, liekot justies savās attiecībās mierīgai un drošai.

 

13. Sarunas var būt par neko un jebko

Tev nav cītīgi jādomā par to, ko ar viņu runāt, jo tu izbaudi runāt par pilnīgi visu. Tev tikai atliek pateikt pāris teikumus un šī saruna var izvērsties vairāku stundu garumā.

 

14. Jūs spējat pasmieties viens par otru, neaizskarot savas jūtas

Tu nejūties tā, it kā pakļautu sevi riskam, ja paķircini savu partneri. Jūs saprotat viens otra humora izjūtu, un tu zini, kā pasmieties par viņu bez pārspīlēšanas.

 

15. Vairs nav jāgaida īstais brīdis, lai piezvanītu vai uzrakstītu ziņu

Tu nebaidies viņam nosūtīt 2 vai 3 ziņas, kad tev viņam ir kaut kas jādara zināms. Tu nejūties tā, it kā būtu pārāk uzbāzīga, ja nolem viņam pazvanīt. Attiecības starp jums nav nekāda spēlīte – tā ir īsta pievilcība, kura nekad, ne uz mirkli nekļūst mazāk intensīva.

 

16. Tev nerūp tas, ko citi cilvēki domā par jūsu attiecībām

Tu nejūti vajadzību kādam ziņot par jūsu attiecību gaitu un ar viņu pārrunāt detaļas par jūsu dzīvi kāda priekšā, kurš būtu gatavs klausīties.  Tu neuztraucies par to, vai tavi vecāki pieņems tavu īsto, vai nē. Tu zini savas jūtas pret viņu, un tas ir pats svarīgākais. Tu esi 100% pārliecināta par sava partnera izvēli un tev nevajag neviena cita viedokli.

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.