6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Sievas saraksts: 10 kvalitātes

 

sieviete-preceta

  1. Viņai ar tevi ir kopīgi uzskati

Tavai potenciālajai sievai jābūt līdzīgiem uzskatiem ar tevi. Tev varbūt šķiet, ka tam nav nozīmes, jo laika gaitā varēsi viņu pārliecināt par daudzām lietām, bet tu varētu vilties dažādās blakusparādībās. Ja jūs nevieno kopīgi uzskati…veiksmi.

  1. Viņa padara tevi par labāku cilvēku

Ja katra diena ar viņu ir kā elle, tam jābūt sarkanajam karogam. Tavai nākotnes sievai būtu jāizprovocē uz āru labāko no tevis. To vari secināt ar savu draugu un ģimenes palīdzību. Vai viņi saka, ka uzvedies sliktāk, kad esi kopā ar šo sievieti? Tā nav laba zīme.

  1. Viņa ir uzticama

Patiesību sakot, viņai būtu jārada uzticību tevī. Ja tu viņai neuzticēsies, padarīsi viņu tik asu, kāds būsi pats. Nav tā vērts. Ja ir iemesls viņai neticēt, nemaz neej dziļāk. Kā ar katru krāpnieku, tas visticamākais notiks vēlreiz.

  1. Viņai ir ambīcijas

Viņai jāpiemīt rakstura spēkam un pārliecībai. Tāpat kā tev, arī viņai jābūt plāniem. Patiesībā, viņai jābūt tikpat strādīgai kā tev. Tas nenozīmē, ka viņai jāstrādā ārpus mājas. Ir sievietes, kas rūpējoties par bērniem un māju strādā smagāk kā daļa vīriešu ar karjerām.

  1. Viņa ir pašaizliedzīga

Viņai jārūpējas par citiem. Pavēro, kā viņa izturas pret savu ģimeni un draugiem. Daži jautājumi, ko tev vajadzētu sev uzdot: Vai viņa darbojas kā brīvprātīgā? Vai viņa ziedo naudu vai pabaro bezpajumtniekus?

  1. Viņa ir pievilcīga

Tavās acīs viņai jābūt “10.” Viņai jābūt skaistai gan iekšēji, gan ārēji. Personības skaistums vienmēr transformējas ārējā pievilcībā. Galu galā, visu mūžu nedzīvosi ar viņas ārieni, bet gan dvēseli.

  1. Viņa ir gudra

Jūs pavadīsiet daudz laika kopā, tāpēc viņai jābūt spējīgai uzturēt sarunu. Viņai jābūt prātīgai, gudrai un jāsniedz labus padomus. Viņas sievietes intuīcijai jābūt spēcīgai.

  1. Viņa tevi mīl bez nosacījumiem

Ja viņa tevi vēlas mainīt, ir laiks nomainīt draudzeni. Tavai nākotnes sievai būtu tevi jāmīl tādu kāds esi un par to, kas tu esi, neskatoties uz to, kas noticis pagātnē.

  1. Viņa ir atbildīga

Vai viņa atceras norunātās tikšanās un ārstu vizītes? Viņai jāprot vadīt savu dzīvi. Ja viņai ir daudz aizņēmumu un nav darba, tad tas viss gāzīsies uz taviem pleciem. Tas nozīmē, ka tiks ietekmēta jūsu finansiālā labvēlība, bet nauda bieži vien ir šķiršanās iemesls.

  1. Viņa saprotas ar tavu ģimeni un draugiem

Ja viņa pat necenšas satuvināties ar tavu ģimeni un draugiem, ļauj viņai iet. Viņai nevajadzētu būt kritiski noskaņotai pret cilvēkiem, kas bijuši tev lojāli visas dzīves garumā. Laulība ir divu dzīvju apvienošana, kas pastāvējušas jau pirms šo personu satikšanās.

 

 

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.