5.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Zodiaka zīmes, kurām 2017. gads būs īpaši labvēlīgs, it īpaši mīlestībā!

 

2017-gads

Veiksme ir atkarīga no ļoti daudziem faktoriem, un viens no tiem ir zvaigžņu izkārtojums. Īpaši svarīgi tas ir tāpēc, ka no debesu ķermeņu uzvedības ir atkarīga arī mūsu enerģētika. 

Skatoties uz Jauno 2017. gadu, patiesībā mums visiem ir ļoti paveicies, jo zvaigznes atradīsies mums labvēlīgā stāvoklī. Katram no mums vien atliek noteikt savas kustības virzienu! Numerologi, ekstrasensi un pat austrumu gudrie saka, ka nākamais gads varētu būt viens no labvēlīgākajiem pēdējo 10 – 15 gadu laikā.

Viss, protams, lielā mērā ir atkarīgs no mums pašiem, taču jau no pašas pirmās 2017. gada dienas katrs no mums var gaidīt īpašu zvaigžņu atbalstu. Kādam gan varbūt tas būs nedaudz lielāks, kādam mazāks, tāpēc piedāvājam Tev noskaidrot, kuru Zodiaka zīmju pārstāvjiem šis Ugunīgā Gaiļa gads solās būt īpaši veiksmīgs!

Nav brīnums, ka mēdz teikt, ka viss šajā pasaulē ir savstarpēji saistīts. Austrumu prognozes par katru gadu ir pārsteidzoši ticamas. Kas attiecas uz 2017. gadu, tad šī gada “saimnieks” būs Ugunīgais Gailis, kas ir stalts, lietišķs un stingrs, taču tajā pat laikā arī gadīgs. Gailis ir vīriešu dzimtes pārstāvis, tāpēc sievietēm šajā gadā nāksies pamācīties būs nelokāmām un spēcīgām.

Šis periods var kļūt par globālu izmaiņu laiku privātajā dzīvē. Tieši Gaiļa gados ļoti daudzi cilvēki atrod savu lielo mīlestību, taču ne visi ir spējīgi to saskatīt. Gaiļa gadā parasti ir arī ļoti daudz kāzu, taču sasaistīt sevi ar laulības saitēm vajadzētu tikai tādā gadījumā, ja tas nav pretrunā ar Jūsu iekšējo balsi.

Mīlestībā šajā gadā veiksies godīgiem un atklātiem cilvēkiem, pie kuriem var piedēvēt Vēršus, Jaunavas, Svarus, Strēlniekus un Zivis. Šis būs ļoti auglīgs gads tieši mīlestības ziņā, tāpēc nepalaidiet garām iespēju atrast savu mīlestību un to noturēt. Pārcel jau esošās attiecības daudz augstākā līmenī – tas ir ideāls savstarpējās mīlestības attīstības variants. Ļoti svarīgi šajā gadā būs gan vārdi, gan darbi, tāpēc visus savus vārdus pastipriniet ar rīcību. Šajā ziņā veiksme uzsmaidīs Vēžiem, Jaunavām, Vēršiem, Auniem, Ūdensvīriem, Mežāžiem, Strēlniekiem un Skorpioniem.

 

Neaizmirstiet arī to, ka pēc austrumu kalendāra turpinās “uguns” periods, tāpēc arī cilvēki, kuri ir raduši padarīt pasauli sev apkārt tādu, kāda viņiem tā ir vajadzīga, var sajust veiksmes pieskārienu. Uz šo var attiecināt Lauvas, Svarus, Dvīņus, Ūdensvīrus, Strēlniekus un Aunus, jo viņi ir galvenie nemiera gariņi, kas var lepoties ar nelokāmu raksturu un vienmēr labu garastāvokli.

Astrologi ir atļāvušies nosaukt trīs Zodiaka zīmes, kurām 2017. gads solās būt patiesi veiksmīgs – JAUNAVA, VĒRSIS, STRĒLNIEKS!

 

Pār 2017. gadu valdīs vieninieks, kas (tāpat kā Ugunīgais Gailis) nebaidās no pārmaiņām, šķēršļiem un problēmām.

Šis gads var būt visnotaļ veiksmīgs arī tiem, kas vēlas atrast jaunas aizraušanās un hobijus. Mākslinieciskās personības daudz vieglāk spēs rast risinājumu dažādām sarežģītām situācijām, jo vieninieks mīl visu to, kas ir neparasts un neatbilst standartam.

Vieninieks var būt arī ļoti agresīvs. Tajā dzīvo impulsivitāte, neuzmanība un pārlieku liela mīlestība pret sevi.

Astrologi ir vienisprātis par to, ka zvaigznes šajā gadā būs īpaši labvēlīgas pret Strēlniekiem, Vēršiem, Jaunavām, Dvīņiem un Lauvām. Tas gan nenozīmē, ka pārējo zīmju pārstāvjus biznesā, mīlestībā un veselībā gaida grūtības un vilšanās. Visa būtība slēpjas tajā, ka pilnīgi visus šajā gadā gaida diezgan liels darbs pašiem ar sevi.

 

Esiet gudri kā Ūdensvīri un Jaunavas, spēcīgi kā Auni un Lauvas, mīliet kā Zivis, tiecieties uz mērķiem kā Mežāži un Vērši, nebaidieties no grūtībām kā Skorpioni, esiet neatvairāmi kā Svari un Strēlnieki un cieniet draudzību kā Vēži un Dvīņi – tad arī viss būs labi!

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.