6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Badošanās horoskops visām zodiaka zīmēm

 
Foto: Dievietei.lv
Foto: Dievietei.lv

Badošanās ir dabisks organisma attīrīšanas un stimulēšanas veids. Ar ārstnieciskās badošanās palīdzību cilvēki spēj atbrīvoties praktiski no jebkurām kaitēm, taču iespējams ir arī pilnīgi pretējs efekts: var parādīties neirozes, pazemināties dažu orgānu un organisma sistēmu darbība.

Orientējoties astroloģijā un zinot Zodiaka zīmei raksturīgās īpatnības, var jau iepriekš paredzēt, kādas sekas badošanās var izraisīt katram konkrētam cilvēkam.

AUNS

Aunam, lai attīrītu organismu un atbrīvotos no slimībām, jābadojas vismaz desmit dienas, ja tas, protams, nav pretrunā ar viņa konstitūciju. Būs labāk, ja Auns badošanās laikā ievēros mazkustīgāku dzīvesveidu, vairāk gulēs un nesaskarsies ar kaitinošiem faktoriem. Ja Auns būs pārāk aktīvs, badošanās var veicināt pastiprinātu kalcija izvadīšanu no organisma, kas slikti atsauksies uz kaulu sistēmas stāvokli. Šādā gadījumā Aunam palielinās risks pēc badošanās gūt kaulu lūzumus. Ciest var arī zobi.

VĒRSIS

Vērsim visieteicamāk badoties, nepievēršot šim procesam pastiprinātu vērību un neakcentējot uzmanību uz ēdiena trūkumu. Ja Vērsim negaidot uznāk vēlēšanās sākt ārstniecisko badošanos, to vēlams arī sākt, jo organisms ir paudis šādu nepieciešamību. Badošanās process ritēs daudz dabiskāk un vieglāk, ja Vērsis šajā laikā vairāk tiksies ar draugiem, nodarbosies ar viņam neraksturīgām lietām, veltīs laiku kaut kādiem eksperimentiem, piemēram, ar savu ārieni.
Toties, ja badošanās laikā Vērsis domās tikai par ēdienu, iespējamas novirzes sirds-asinsvadu sistēmas darbībā, asinsspiediena svārstības un nervu sistēmas pavājināšanās.

DVĪŅI

Dvīņiem, kas būs nodomājuši attīrīt organismu ar badošanās palīdzību, ieteicams biežāk doties dabā pie upes vai ezera. Var, protams, brīvo laiku pavadīt arī mājās, tikai tad biežāk jāklausās nomierinoša mūzika un līdz minimumam jāsamazina komunicēšanās. Ja tas viss tiks ievērots, badošanās uzlabos endokrīnās sistēmas darbību un psihisko stāvokli. Toties pretējā gadījumā iespējami psihes traucējumi, izteikta fiziskā diskomforta sajūta, kas var līdzināties stāvoklim, kāds mēdz būt saindēšanās gadījumā.

VĒZIS

Vēzim visieteicamāk ir badoties bieži, bet neilgi – vienu-divas diennaktis. Lai nedomātu par ēdienu, jāpiemeklē sev tādas interesantas nodarbes, kur ātri gūstams rezultāts, vai arī jāuzsāk kaut kas pavisam jauns. Badošanās rezultātā var uzlaboties redze, dzirde, kā arī galvas un sejas ādas stāvoklis.

Badošanās labvēlīgi ietekmēs arī matus. Bet, ja badošanās laikā Vēzis būs aizņemts ar darbu, kura rezultātu viņam pat grūti iztēloties, var paaugstināties ķermeņa temperatūra, parādīties krampji un izsitumi uz ādas, kā arī iekaist kakls.

LAUVA

Lauvām badošanās procesam nepieciešama rūpīga sagatavošanās: vispirms jāievēro atslodzes diēta, pēc tam, lai badošanās izsauktu organisma attīrīšanos, obligāti jāizpilda fizisko vingrojumu komplekss. Ja pēc badošanās Lauvas slikti izskatās, ja skatiens ir noguris, bet āda it kā apvītusi, tas nozīmē tikai vienu – ārstnieciskās badošanās laikā viņš nebija pietiekami aktīvs un stipri sevi žēloja. Tāpēc arī vēlamā efekta vietā tāds rezultāts.

JAUNAVA

Pateicoties ārstnieciskās badošanās kursam, Jaunava var ne tikai uzlabot elpošanas un nervu sistēmas darbību, bet arī atsvaidzināt un padarīt jaunāku savu izskatu. Lai efekts būtu lielāks, ieteicams pret šo procesu attiekties viegli, nekoncentrēt uzmanību, ka nākas iztikt bez ēšanas. Badošanās laikā Jaunavām ieteicamas pastaigas, izbraukumi, kontakts ar cilvēkiem, var apmeklēt masu pasākumus, var arī nodoties lasīšanai. Ja Jaunava nepārtraukti domās: “Es badojos, man jānoturas vēl vismaz viena diena”, ja viņa nebūs aktīva un komunikabla, badošanās var izraisīt nervu sistēmas un vielmaiņas traucējumus organismā, kā arī veģetatīvās distonijas pazīmes.

SVARI

Svariem vislabāk badoties mājās vai vietās, kur viņi spēj pilnībā atslābināties. Badošanās laikā ieteicams uzturēt vienmērīgu garastāvokli, nepieļaut ne pārāk pozitīvus, ne negatīvus emocionālus uzjundījumus. Ja tas viss izdodas, badošanās uzlabos gremošanas sistēmas un organisma gļotādu stāvokli, atbrīvos no alerģijas un pasargās no iedzimto kaišu izpausmēm. Bet ja Svari šajā laikā bieži dosies projām no mājām, uzturēsies viņiem maz patīkamās vietās, efekts var būt pilnīgi pretējs: traucējumi gremošanas sistēmas darbībā, sausuma sajūta, alerģijas un iedzimto slimību izpausmju parādīšanās.

SKORPIONS

Skorpioniem ieteicams badoties gada siltajā laikā vai jaukās saulainās dienās, nodarboties šajā laikā ar kaut ko radošu vai arī vairāk laika pavadīt kopā ar tuvu cilvēku, bērniem. Ja to neievēro, badošanās var izraisīt nepatīkamas sajūtas sirds apvidū, traucējumus tās darbībā. Toties, nododoties jaunradei vai pavadot laiku mīļu cilvēku sabiedrībā, sirds-asinsvadu stāvoklis uzlabosies, radīsies spēka pieplūdums un parādīsies laimes sajūta.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka organismam ir ļoti svarīgi pareizi sagatavoties, gan uzsākot badošanos, gan no šī stāvokļa izejot. Tāpēc jau vairākas dienas pirms ārstnieciskās badošanās ir jāpāriet uz veģetāru diētu, bet pēc tās – uz sulām. Pats labākais badošanās laikā ir nodarboties ar ierastām sadzīves lietām, rūpēm par tuviniekiem un draugiem, bet ne savu personisko plānu realizēšanu un ne savu personisko vēlmju apmierināšanu. Ja badošanās laikā Strēlnieks rūpējas par citiem, rezultātā uzlabosies zarnu trakta darbība un vielmaiņu procesi, nostiprināsies nervu sistēma un visa organisma attīrīšanās. Toties uz egoistisko izpausmju fona badošanās var izraisīt zarnu kolikas, zarnu peristaltikas pasliktināšanos, neirozi, traucējumus vielmaiņas procesos.

MEŽĀZIS

Mežāzim, lai ārstnieciskā badošanās noritētu sekmīgi, nepieciešams sevī uzturēt iekšēju līdzsvaru, visu censties darīt tā, lai šajā laikā nebūtu krasu garastāvokļa svārstību un iecerēto plānu izmaiņu. Badošanās laikā Mežāzis var nodoties mājas vai darba vietas labiekārtošanai. Ja viņš apmeklēs arī vietas, kas sniedz estētisku baudījumu, badošanās rezultātā uzlabosies ādas stāvoklis un nieru darbība, organismā iestāsies enerģētiskais līdzsvars. Bet ja šajā periodā Mežāzis būs pasīvs, enerģētiskais līdzsvars organismā var tikt traucēts.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram ārstnieciskā badošanās ir veids, kā atbrīvoties ne tikai no fiziskajām kaitēm, bet arī bailēm un kompleksiem. Sekmīgi noritējusi badošanās var radīt var pavērt spējas regulēt savu enerģiju, pakļaut sava ķermeņa funkcijas saprātam. Bet tas notiks tikai tad, ja badošanās process tiek uzskatīts par noslēpumu un par to nevienam nekas netiek stāstīts.

ZIVIS

Zivju zīmē dzimušos ārstnieciskā badošanās spēj padarīt gudrākus, palīdz izprast dzīves jēgu, kā arī normalizē aknu darbību un atbrīvo no kaitēm, kas radušās kā komplikācijas pēc pārciestajām slimībām. Lai efekts būtu lielāks, šajā laikā ieteicams ceļot, lasīt zinātniska vai filozofiska satura grāmatas, meklēt veidus savas darbības sfēras paplašināšanai. Rezultātus badošanās nedos, ja Zivis šajā laikā pārāk daudz runās, rosīsies dažādu sīkumu dēļ un netieksies sevi bagātināt garīgi.

 

veselam

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.