6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Īpašs horoskops sievietēm – kas gaidāms 2017. gadā?

 

sieviete-plava

Kā dzirksteļojoša komēta pie mums drīz iebrāzīsies jaunā gada saimnieks – Ugunīgais Gailis. Viņa raksturs ir mainīgs un iekaisīgs. Kādu nākotni mums sagatavojis nemiera gars Gailis, lasi šajā horoskopā sievietēm.

AUNS

Auna gads nesīs pārticību, drošību un komfortu. Aunu ugunīgā daba gada simbolā sastaps aizbildni un labvēli. Visas ieplānotās lietas īstenosies ātri un veiksmīgi. 2017. gada kataklizmas metīs līkumu godkārīgajiem Auniem. Galvenais ir saglabāt piesardzību vārdos.

VĒRSIS

Gailis, neskatoties uz haotisko raksturu, ir lielisks saimnieks. Un ar mājas mīlošajiem Vēršiem viņš satiks lieliski. Bet galvu reibinošus panākumus šajā zīmē dzimušām sievietēm gaidīt nevajadzētu.

Viņām nākamajā gadā vajadzētu būt pastāvīgām un paredzamām. Vēršiem labāk izvairīties no krasām pārmaiņām dzīvē.

DVĪŅI

Dvīņu divatnīgā daba un tieksme pēc visa jaunā 2017. gadā radīs sprādzienbīstamu maisījumu. Dvīņi vieglu roku mainīs matu sakārtojumus, darba vietas vai dzīves vietas. Viņas kā rotaļājoties saraus ģimenes saites un uz veco drupām būvēs jaunas mīlestības. Bet visas pārmaiņas šīm skaistulēm nāks tikai par labu.

VĒZIS

Melanholiskajiem Vēžiem gads var sagādāt vilšanos, jo daži plān neīstenosies. Viņu “ūdeņainā” daba nonāks atklātā konfliktā ar Ugunīgo Gaili. Augstu virstoņu iekarošanu viņām labāk atlikt uz tālāku nākotni. Bet, kamēr tā vēl jāgaida, pilnībā koncentrējies uz savu iekšējo pasauli. Vēžiem jāpievērš vairāk uzmanības savai veselībai un ārienei.

LAUVA

Savukārt lepnajiem Lauvām gads būs īsts Zelta laikmets. 2017. gadā Lauvas varēs baudīt pilnu dominanci, kas viņām tik ļoti iet pie sirds.

Kāpiens augšup pa karjeras kāpnēm, panākumi pie pretējā dzimuma, materiāla pārticība. To visu Ugunīgais Gailis gatavo Lauvenēm, viņām tik vien kā jāizvēlas piemērots upuris. Īpaši veiksmīgs gads būs Lauvas zīmē dzimušām biznesa sievietēm.

JAUNAVA

Praktiskajām un racionālajām šajā zīmē dzimušajām sievietēm gads būs zīmīgs ar nemitīgu un stabilu virzību uz mērķi. Jaunavas ar abām kājām stingri stāv uz zemes, un nākamo 12 mēnešu vētras tās neskars. Ugunīgā Gaiļa gads Jaunavām būs veiksmīgs pilnīgi visās jomās. Bet jo īpaši – finansiālā ziņā.

SVARI

Svārstīgajiem un mainīgajiem Svariem gads sola veiksmi profesionālajā jomā un spriedzi privātajā dzīvē. Tā kā virzība augšup pa karjeras kāpnēm prasīs maksimālu koncentrēšanos un pašatdevi, citām lietām var palikt mazāk enerģijas un laika. Tas izraisīs radinieku neizpratni un kolēģu skaudību. Un Svariem visu gatavu būs jāmeklē līdzsvars starp karjeru un ģimeni.

SKORPIONS

Šīs zīmes tuvība ūdens stihijai un sarežģītais raksturs Skorpioniem var sagādāt nopietnas problēmas. Viņu veiksme Ugunīgā Gaiļa gadā būs pilnībā atkarība no citiem cilvēkiem.
Skorpioniem būs absolūti nepieciešama prasme veidot attiecības un derīgas iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Sabiedriskie un draudzīgie Strēlnieki visu gadu pavadīs, atkaujoties no tiem, kuri vēlēsies iedzīvoties uz viņu rēķina.

Šajā zīmē dzimušo sieviešu finansiālie panākumi gluži kā tauriņus gaisma piesaistīs attālus radiniekus un paziņas. Viņām nākamajā gadā būs jāiemācās lieki nepļāpāt un jāizvairās no dārgiem, skaudību izraisošiem pirkumiem.

MEŽĀZIS

Ambiciozās Mežāža zīmē dzimušās sievietes skaidri zina, ko vēlas. Viņas iet uz priekšu pārliecināti kā ledlauži. Tāpēc nākamais gads viņām kļūs par nākamo pakāpienu ceļā uz panākumiem.

Tomēr, atstājot aiz muguras bariem aizvainotu kolēģu un skaudīgu sāncenšu, Mežāžiem vērts nedaudz piebremzēt un atskatīties.

ŪDENSVĪRS

Zinātkārajiem Ūdensvīriem gads būs ideāls laiks studijām un jaunu profesionālu prasmju apguvei.
Tas ļaus ieraudzīt pasauli citā rakursā un izvēlēties perspektīvāku attīstības virzienu.
Ugunīgais Gailis dāvās temperamentīgajām Ūdensvīra sievietēm arī daudz romantisku piedzīvojumu.

ZIVIS

Zivīm, kas radušas peldēt līdzi straumei, gads paslīdēs garām ātri un nepamanāmi. Aktīvās pārmaiņas, kas gaidāmas nākamajos 12 mēnešos, Zivju ierasto dzīvi īpaši neietekmēs.

Prasme izvairīties no bīstamiem ūdeņiem lieliski kalpos Zivtiņām, ļaujot iegūt tur, kur citi varētu arī daudz ko zaudēt. Un tāpēc Zivis gada rezultāts patīkami pārsteigs.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.