10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Četru veidu priekšspēles, kuras būtu vērts pamēģināt

 

paris-meza

Priekšspēle ne tikai palīdz veidot vajadzīgo seksuālo noskaņojumu, bet reizēm pat spēlē lielāku lomu nekā pati mīlēšanās. Neticiet? Tad jūs vienkārši neesiet pamēģinājuši kādu no šiem variantiem.

  1. Atdzīviniet kādas no savām labākajām atmiņām. Tas ir ideāls variants tiem, kuri vēlas piešķilt dzirkstelīti seksā no jauna. Aizejiet uz uz kādu jums iemīļotu vietu, kur jūs tikāties attiecību sākumā. Varbūt uzvelciet tādas drēbes, kurās kādreiz centāties piesaistīt otra uzmanību. Paskatieties to pašu filmu, kura bija fonā, kad vienā no pirmajām reizēm mīlējāties.
  2. Sāciet priekšspēli vēl ilgi pirms nonākat guļamistabā: virtuvē, darbā, garāžā – jebkādā vietā, kur agrāk to neesiet darījuši. Jūs varat sākt tur, bet turpināt mājās, bet variet arī turpināt turpat, ja apstākļi ļauj. Tas pievienos seksam spontanitātes izjūtu.
  3. Kopīgi noskatieties pornofilmu. Ja jums abiem tā interesē, kāpēc gan nepamēģināt? Ja negribas skatīties, varbūt vienkārši variet pārrunāt, kas jums seksā patīk, kas – ne, ko vēlētos pamēģināt. Reizēm šādi var uzzināt kaut ko, kas jums pat prātā nebūs ienācis.
  4. Eksperimentējiet ar temperatūru. Karstums un vēsums var radīt jaunas sajūtas. Var izmantot ledus kubiņus vai karstu šokolādi, vai pat izmantot karstumu un aukstumu pamīšus, vai kopā. Katru uzbudina kas cits un labākais, ko variet izdarīt – pievērst uzmanību tam, kas piemērots tieši jums. Nebaidieties to atklāt partnerim.

 

veselam

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.