8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

5 padomi, kā jūs variet ietaupīt ceļojot

 

Rezervēt nākamo lielo lidojumu vēlamies mēs visi, jo ir jau pienācis 2017. gads. Ir jaunas iespējas un jauni mērķi. 2016. gadā daudzi kaislīgi ceļotāji iemācījās visnotaļ interesantus veidus kā ietaupīt. Piedāvājam īsu aprakstu par katru no tiem ari jums, lai jūsu nākamais ceļojums ir izdevies!

1.    Atrodiet ideālo galamērķi ar ceļojumu kalkulatoru!

Interneta vidē ir iespējams atrast vairākus īpašus kalkulatorus. Viens no tiem saucās Eearh Awaits un palīdz ceļotājiem atrast ideālo galamērķi, tajā pat laikā ietaupot. Iesākam apskatīt!

2.    Padomi no vīra, kurš ir apceļojis katru pasaules zemi

Henriks Jeppensens ir bijis visās 193 valstīs. Viņš internetā piedāvā dažādus padomus cilvēkiem, kuri vēlas ceļot. Uzrakstiet viņam kādu vēstuli!

3.    Esiet alus cienītājs? Izvēlaties valstis ar lētākajiem produktiem un alkoholu

Nākamajā ceļojumā noteikti dodieties uz valstīm, kur ēdiens un dzērieni ir lēti. Padomājiet, vai tiesām gribat doties uz, piemēram, Franciju, kur jūsu maciņš ātri iztukšosies.

4.    Google Flights

Google Flights ļaus jums redzēt cenu izmaiņas tiešsaistē. Pirms dodieties kaut kur, ieskatieties aplikācijā un uzreiz attiecīgi visu saplānojiet!

5.    Lētākās valstis, kur rezervēt lidmašīnu

Vienmēr izplānojiet aviobiļešu pirkšanu. Varbūt no Tallinas aizceļot lētāk nekā no Rīgas? Noteikti nerezervējiet biļeti no Apvienotajiem Arābu Emirātiem. 2016. gadā tās bija visdārgākās!

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.