1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Randiņu noteikumi, kuriem vērts sekot

 

Tik dzimumu saplūdušā laikā kā šodien nav dzīvots. Tāpēc jo īpaši grūti saprast, ka ir labi kaut reizēm būt sievietei un nejusties tāpēc slikti vai vīrietim būt džentlmenim un darīt to ar lepnumu. Esam jums sagatavojuši dažus ieteikumus kā vienam, tā otram dzimumam un vispār, nav nekas neiespējams šajos sarakstos.

Viņai:

Ja kāds vīrietis tevi negaidīti uzaicina uz randiņu, piekrīti, viņš varētu tevi pārsteigt, jo jau parādīja drosmi, uzaicinot.

Ja viņš tev neatver durvis, tu nekur neej. Dod viņam iespēju būt džentlmenim, bet, ja viņš šo iespēju neizmanto, tad nav tevis vērts.

Atceries par galda manierēm un pavēro kā viņam tās padodas.

Viņš VIENMĒR maksā. Vienmēr.

Vienmēr esi tu pati. Īsts vīrietis tevi pieņems tādu kā esi un necentīsies pārveidot.

Tavs laiks un kompānija ir viss, kas nepieciešams pateicības izteikšanai, ko viņš pelnījis. Atvadu skūpsts ir kas ļoti īpašs, ko pelnījis vien īsts varonis, kas gatavs iet un cīnīties par tevi līdz pat altārim.

Ja kaut vienā brīdī, vārdos vai rīcībā, viņš nav džentlmenis, dodies prom. Tēti ar prieku brauc pakaļ savām meitām, lai kur un kādā situācijā viņas būtu.

Tu esi karaliene un tāpēc vienmēr esi pelnījusi tādu attieksmi!

Viņam:

Vienmēr sagaidi viņu pie durvīm. Pieklauvē. Pārmij pāris laipnas frāzes ar viņas vecākiem, brāli vai māsu, ja viņa nedzīvo viena.

Atver viņai visas durvis. Ja viņa neļauj, izskaidro, ka esi audzināts kā džentlmenis un tava māte būtu vīlusies, ja tu to nedarītu.

Atvelc viņas krēslu pie galda, lai palīdzētu apsēsties. Ja viņa dodas prom no galda, piecelies. Kad viņa atnāk atpakaļ, piecelies un palīdzi atvilkt krēslu.

Vienmēr izmaksā. Vienmēr.

Esi tu pats. Īstā sieviete tevi mīlēs tādu, kāds esi!

Viņas laiks un kompānija ir viss, kas tev vajadzīgs. Negaidi atvadu skūpstu, ja vien viņa to piedāvā. Ja viņa piedāvā skūpstu, apstājies pie tā, neuzsāc neko vairāk. Īstā meitene cienīs un gribēs būt kopā ar džentlmeni.

Visu laiku un visā cieni viņu. Pat, ja viņa pati sevi vai tevi neciena, neesi nekas zemāks par džentlmeni. Sliktākajā gadījumā, aizved viņu mājās laicīgāk. Parādi, ka viņa ir vairāk vērta kā domā. Dažas sievietes tiešām neapzinās savu vērtību. Tāda vīrieša satikšana kāds esi tu, var to mainīt.

 

 

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.