12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

9 Fen Šui padomi tavai mājai

 

Tā kā janvāris ir organizēšanas mēnesis, šis ir labākais laiks, lai sāktu jauno gadu ar mazu mājas revīziju, piekopjot dažus vienkāršus Fen Šui ieteikumus. Lūk, 9 Fen Šui padomi, lai piesaistītu pozitīvo enerģiju un pārpilnību arī tavās mājās.

  1. Salabo visus durvju rokturus

Vai tavas mājas durvis čīkst vai skan, kad tās atver? Tavas ieejas durvis ir pirmās un pēdējās, kuras ik dienu sastopi atnākot un aizejot no savām mājām. Čīkstošu durvju skaņa asociējas ar raudāšanu, kas var ietekmēt tavu pašsajūtu. Daži cilvēki tik ļoti pierod pie šīs skaņas, ka vairs pat to nedzird. Ieļļo savas mājas durvis, lai radītu pozitīvāku enerģiju. Ieļļo arī visas pārējās durvis mājās, bet ieejas durvis ir pašas svarīgākās.

  1. Izmanto priekšdurvis (ja dzīvo mājā)

Daudzi cilvēki, kuri dzīvo privātmājās, bieži vien izmanto garāžas durvis, lai ieietu mājās. Lai arī tas var šķist ērtāk, pēc Fen Šui principiem, tas var ietekmēt labo enerģiju un iespējas tavā dzīvē, jo ieejas durvis reprezentē kā Čī (chi) iekļūst tavās mājās un dzīvē. No sākuma sāc izmantot parādes durvis reizi nedēļā. Jo biežāk, jo labāk! Pakāpeniski radi to par savu ikdienas rutīnu.

  1. Atrodi vietu Fen Šui strūklakai

Ūdens Fen Šui prezentē pārpilnību. Atsaucoties uz Fen Šui, ūdens avotu nepieciešams novietot tuvu mājas ieejas durvīm. Tas var atrasties mājas iekšpusē vai ārpusē, galvenais, lai šī strūklaka atrastos mājas centrā. Tā jūs ļaujat bagātībai un pārpilnībai ieplūst jūsu mājās.

  1. Augi virs virtuves plauktiem

Pavēro savus virtuves plauktus – vai tie sniedzas līdz griestiem, vai starp plauktiem un griestiem atrodas brīva vieta? Pēc Fen Šui ir labi, ja plaukti sniedzas līdz griestiem, jo brīvais laukums ļauj uzkrāties putekļiem un smagnējai enerģijai. Čī tur iesprūst un rada nedzīvu enerģiju, kas var tevi atturēt no daudz iespējām dzīvē. Lai šo enerģiju radītu dzīvu un pozitīvu, novieto uz plauktiem skaistus, zaļus augus vai mīļas lietiņas, kas atdzīvinās un transformēs enerģiju.

  1. Turi vannas istabas durvis aizvērtas

Daudzi cilvēki uztraucas par vannas istabu, kad runa ir par Fen Šui. Doma ir tāda, ka šai vietā ūdens pamet māju. Tā kā ūdens tiek asociēts ar pārpilnību, mēs negribam, lai mūsu nauda tiktu aizskalota prom. Tāpēc tiek ieteikts vienmēr turēt poda vāku nolaistu un vannas istabas durvis aizvērtas.

  1. Kur atrodas tava gulta?

Gulta ir svarīgākā mēbele tavās mājās, tāpēc ļoti svarīgi, kur un kā tu to novieto. Ideālajā variantā, novieto gultu tā, lai tā ietu pa diagonāli ar guļamistabas durvīm. Protams, tas ne vienmēr ir iespējams. Tādā gadījumā novieto istabā spoguli tā, lai tu varētu redzēt durvis, kad esi gultā. Labāk, ja spogulis ir bīdāms, lai tam atrastu labāko novietojumu.

  1. Apsedz televizoru, kas atrodas guļamistabā

Lielākajai daļai no mums, televizors atrodas arī guļamistabā. Ja tev ir problēmas ar miegu un arī tad, ja nav, nosedz televioru, kad tas netiek lietots. Aktīvā enerģija, kas nāk no tehniskām ierīcēm var traucēt mierīgo vidi, kādai jāvalda guļamistabā. Atrodi skaistu audumu, lai ar to pārklātu televizoru.

  1. Notīri visus logus

Logi simbolizē tavas acis uz pasauli, tāpēc nav labi tos atstāt netīrus. Mēs gribam būt spējīgi redzēt un pieredzēt visu, ko visums mums var sniegt. Atrodi vecas avīzes un notīri visus logus ar ūdeni un etiķi. Atver savas acis un uzspodrini savu māju.

  1. Attīri dzīvesvietu

Pēdējais, bet ne mazāk svarīgais ieteikums – attīri visu savu mājvietu. Tavs dzīvoklis vai māja ir vieta, kas piepildīta ar dažādām enerģijām, to ietekmē arī tas, kas par cilvēkiem un cik bieži viesojas tavās mājās. Izkvēpini visas istabas ar kadiķa zaru, izdedzini pa baznīcas svecei katrā istabā, iztīri grīdas un izmanto apelsīnu eļļu, jo tā arī uzlabo noskaņojumu. Lai kādu metodi tu izvēlētos, attīrot māju domā par to kā vide tev apkārt attīrās un piepildās ar pozitīvu enerģiju, kā arī taviem nākotnes sapņiem.

Autors: Kristīne Pelle

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.