1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pāršķiram jaunu lapu! Lielais janvāra horoskops visām zodiaka zīmēm

 

STRĒLNIEKS

Ja Strēlnieki janvārī analizēs savu rīcību un nožēlos pagātni, tas būs postoši. Zvaigznes iesaka biežāk sapņot par nākotni un plānot to.

Šomēnes vientuļie Strēlnieki kļūs visnotaļ pievilcīgi pretējā dzimuma pārstāvjiem. Lai neuzķertos uz vieglprātīga pielūdzēja makšķeres, mīlas lietās pieņemiet lēmumus ar prātu, nevis sirdi. Tiem, kuri ir laulībā vai romantiskā savienībā, attiecības ar partneri janvārī būtiski uzlabosies.

Lietišķajā jomā radīsies nepieciešamība papildināt zināšanas un profesionālās prasmes, lai paaugstinātu savu kompetenci. Pateicoties tam, daudzi Strēlnieki varēs pavirzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Citi savukārt sāks savu biznesu un iegūs ilgi gaidīto neatkarību. Lai janvārī stabilizētu finansiālo stāvokli, vairākums šīs zīmes pārstāvju sāks ekonomēt naudu. Turklāt viņi steigs meklēt papildu ienākumu avotus, un šie meklējumi būs visnotaļ veiksmīgi.

Strēlniekiem janvārī nedraud nekādas nepatikšanas ar veselību. Vienīgais, kas var viņus piemeklēt, ir gremošanas traucējumi un meteorisms (pastiprināta gāzu veidošanās zarnās), taču tie ātri pāries.

Labvēlīgās dienas janvārī: 9., 17., 18., 28.
Nelabvēlīgās dienas janvārī: 6., 12., 16., 30.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.