3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Pāršķiram jaunu lapu! Lielais janvāra horoskops visām zodiaka zīmēm

 

MEŽĀZIS

Lai izvairītos no dažāda veida problēmām, Mežāžiem janvārī jākļūst praktiskākiem, apdomīgākiem un piesardzīgākiem. Svarīgus lēmumus vajag pieņemt nesteidzoties.

Brīvajiem šīs zīmes pārstāvjiem ilgstošā vientulība var piepeši beigties. Aiz horizonta parādās kaislīga mīlestība, kas var novest pie laimīgas laulības noslēgšanas. Mežāžiem, kas jau ir attiecībās, nepieciešams ierobežot savu principialitāti un kategoriskumu. Prasme iet uz kompromisu palīdzēs izvairīties no konfliktiem ar partneri.

Darba plānā janvāris būs ļoti raižpilns un noslogots. Visu mēnesi Mežāžiem vajadzēs strādāt sviedriem vaigā. Balva par to būs paaugstinājums amatā un cieņa no kolēģu puses.

Mežāžu personīgais budžets samazināsies šai zodiaka zīmei neraksturīgās izšķērdības dēļ. Taču vēlāk, kā par brīnumu, viņi savu rīcību nenožēlos. Iespējams, ka Mežāžiem atdos vecus parādus, par kuriem viņi jau paspējuši aizmirst.

Nopietnas problēmas ar veselību janvārī diez vai radīsies, tomēr tie Mežāži, kas zaudēs kontroli pār saviem ēšanas paradumiem, riskē uzņemt liekus kilogramus.

Labvēlīgās dienas janvārī: 2., 3., 7., 15., 29., 30.
Nelabvēlīgās dienas janvārī: 12., 19., 25., 28.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.