1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pāršķiram jaunu lapu! Lielais janvāra horoskops visām zodiaka zīmēm

 

SVARI

Svaru zīmēs dzimušos janvārī jebkādu iemeslu dēļ māks šaubas. Šomēnes pastiprināsies arī Svaru slimīgais aizdomīgums. Viņi ieklausīsies apkārtējo viedoklī, taču, pieņemot svarīgus lēmumus, rīkosies pēc sava prāta.

Tiem Svariem, kas līdz šim ir bijuši vientuļi, nevajag bēdāties. Janvārī jūs satiksieties ar interesantiem cilvēkiem un iegūsiet daudz pielūdzēju. Tiem Svariem, kas ir laulībā, vajadzētu būt atklātākiem pret partneri.

Ir vērts padomāt par pārmaiņām darba jomā. Aizraušanās pārvēršana par profesionālu nodarbi, sava biznesa izveidošana, radošu ideju virzīšana esošajā darbā, meklējumi, kā gūt papildu ienākumus – lai ko arī neuzsāktu Svari, viņiem viss veiksies. Bet ienākumi no šīs zīmes pārstāvju maciņiem strauji aizplūdīs, jo radīsies neparedzēti tēriņi, kas saistīti ar ģimeni un radiniekiem. Bēdīgo budžeta stāvokli janvārī maz izjutīs tie Svari, kas laikus ir atlikuši zināmu summu nebaltai dienai.

Iespējama problēma veselības ziņā – zems hemoglobīna līmenis. Šā rādītāja normalizācijai nepieciešams katru dienu savā ēdienkartē iekļaut augļus, ogas un graudaugus, kas bagāti ar dzelzi. Turklāt Svariem janvārī, iespējams, “lēkās” arteriālais spiediens.

Labvēlīgās dienas janvārī: 1., 9., 11., 14., 23.
Nelabvēlīgās dienas janvārī: 5., 6., 12., 26., 31.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.