10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Pāršķiram jaunu lapu! Lielais janvāra horoskops visām zodiaka zīmēm

 

SKORPIONS

Skorpioniem janvārī nevajadzētu atslābt. Tieši otrādi – gada pirmajā mēnesī nepieciešams mobilizēt visus savus spēkus aktīvam darbam dažādos virzienos, tostarp darbam ar sevi, jo šajā periodā notiks pamatu ielikšana nākotnei.

Vientuļie šīs zīmes pārstāvji saņems uzmanības apliecinājumus no pretējā dzimuma pārstāvjiem – tas skaidrojams ar to, ka Skorpionu valdzinājums janvārī būs vienkārši neatvairāms. Pastāv zināma varbūtība sastapt savu otro pusīti. Arī tiem, kam ir dzīves draugs, attiecības veidosies labi. Tomēr tajās var iezagties disharmonija, ja Skorpioni bez jebkāda pamata sāks turēt partneri aizdomās par krāpšanu.

No darba Skorpioni gūs gandarījumu. Jo sarežģītāki uzdevumi darbā būs jāveic, jo lielāku entuziasmu viņi izrādīs. Janvāris ir veiksmīgs, lai īstenotu jaunus, radošus projektus. Finanšu jomā nav gaidāmas būtiskas pozitīvas izmaiņas, tomēr nav paredzami arī ievērojami tēriņi.

Mēneša otrajā pusē Skorpionu labo garastāvokli sabojās ādas slimība. Nav vērts nodarboties ar pašārstēšanos – jo ātrāk vērsīsieties pie dermatologa, jo ātrāk tiksiet vaļā no kaites.

Labvēlīgās dienas janvārī: 2., 3., 11., 15., 21., 26.
Nelabvēlīgās dienas janvārī: 6., 13., 20., 27., 28.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.