3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

MEŽĀZIS

No gada sākuma līdz marta vidum pārdomāti jāplāno darbi. Jāizvērtē, vai tas, ko dara, atmaksājas. Tas, ko darīs ar piespiešanos, bez patikšanas, nesīs zaudējumus. Jaunus darbus pagaidām labāk nesākt. No marta vidus līdz jūnijam iespējamas pārmaiņas darba jomā. Ir iespēja uzlabot savus dzīves un darba apstākļus. Izklaidēm šis nav piemērots laiks. Jāatturas no spontānas rīcības, jārīkojas pārdomāti.

Maijā labs laiks reklāmas pasākumiem un prezentāciju rīkošanai. Jāvelta uzmanība savam veselības stāvoklim. Jūnijā un jūlijā jākoncentrējas tiešo pienākumu veikšanai. Pārdomāti jāplāno laiks, citādi radīsies spriedze un neapmierinātība. Jāatvēl laiks atpūtai un jāuzkrāj spēki. No septembra līdz gada beigām veiksies it visā.

Septembrī var veikt inventarizāciju gan darbā, gan mājās, atbrīvojot vietu jaunām lietām. Piemērots laiks kultūras pasākumu apmeklēšanai.

Oktobrī var pievērsties sevis izglītošanai, redzesloka paplašināšanai un jaunas pieredzes gūšanai. Jācenšas samazināt izdevumus. Novembrī un decembrī veidosies situācija, kad idejas var pārvērst naudā. Jārīkojas mērķtiecīgi un pārliecinoši.

Gada izskaņā ieteicamas relaksējoši dziednieciskas procedūras. Nav piemērots laiks ārzemju ceļojumiem un lielu masas pasākumu apmeklēšanai.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.