5.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

ZIVIS

No janvāra līdz aprīlim viss ritēs savu gaitu. Janvārī nav ieteicams doties ceļojumā vai kārtot juridiskus jautājumus. Piemērots laiks, lai paplašinātu redzesloku vai lūgtu padomu attiecīgās jomas speciālistiem. Februārī un martā jāvelta uzmanība savai pašsajūtai un veselības stāvoklim.

Aprīlī būs laba situācija jaunu projektu uzsākšanai, līgumu slēgšanai un darījumiem. Maijā un jūnijā pieaugs spriedze. Darāmo darbu būs vairāk nekā tiem atvēlētā laika. Var rasties problēmas ar transportlīdzekļiem. Šajā laikā nav ieteicams uzsākt ko jaunu.

Jūlija pirmajā pusē būs neliels atelpas brīdis, kad var sakārtot lietas un atpūsties. No jūlija vidus līdz pat oktobrim būs spriedze, kad jāapvalda emocijas un jākoncentrējas tiešo pienākumu veikšanai. Augustā domstarpības var rasties ar partneriem, tāpēc savi nodomi jāpauž skaidri un saprotami. Darbā jāizvairās no citu aprunāšanas, jo var nokļūt nepatīkamā situācijā.

Septembrī rūpīgi jāizlasa parakstāmie dokumenti – ja kaut kas paliks nepamanīts, tas vēlāk sagādās nepatikšanas. Jāizvairās no steigas. Sākot ar oktobri, situācija pakāpeniski uzlabosies un tāda saglabāsies līdz gada beigām.

Šajā periodā vajag izbrīvēt laiku atpūtai, ceļojumiem un kultūras pasākumu apmeklēšanai. Labs laiks līgumu slēgšanai, darījumiem un jaunu projektu uzsākšanai. Veiksies sirdslietās.

INGUNA BALGALVE, sertificēta astroloģe, numeroloģe

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.