5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

SKORPIONS

No janvāra līdz marta vidum labvēlīgi apstākļi jebkura veida darbībai – viss, ko šajā laikā uzsāks un darīs, jau tuvākajā nākotnē nesīs peļņu. Nauda jātērē pārdomāti, jāizvairās no lieliem ieguldījumiem vai pirkumiem.

No marta vidus līdz maija vidum veicamā darba apjoma dēļ radīsies spriedze, kas var ietekmēt partnerattiecības darbā un biznesa jomā. Lai mazinātu spriedzi, katra radusies situācija jārisina laikus, neatliekot uz vēlāku laiku. Piemērots laiks pieredzes braucieniem un reklāmas pasākumiem.

No maija vidus līdz jūlijam būs nākamais aktīvais periods, kad var radoši darboties un gūt panākumus. Spriedzi var radīt sirdslietas, tāpēc pirms uzsākt flirtēšanu, labi jāpadomā par iespējamām sekām. Jūlijā un augustā rūpīgi jāseko līdzi visam notiekošajam, lai laikus pamanītu un novērstu kļūdas. Tas, ko uzskatām par sīkumu, vēlāk var izrādīties problēma. Iespējamas problēmas ar transportlīdzekļiem.

No septembra līdz gada nogalei būs labvēlīgi apstākļi, lai visu laikus izplānotu un paveiktu. Tas, ka dzīve nerada sarežģījumus, nenozīmē, ka veicamos darbus un pienākumus var atstāt pašplūsmā. Oktobrī un novembrī jārūpējas par savu pašsajūtu. Ieteicams apmeklēt SPA procedūras vai doties ārzemju ceļojumā uz kādu no dienvidu valstīm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.