6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kā būt laimīgai? 3 lietas, ko slavenības dara, kad jūtas skumji

 

Jūties nospiesta gar zemi? Tu neesi vienīgā. Drūmas dienas ir neizbēgamas (īpaši šajā gada laikā), bet tām nebūtu tevi jānospiež pie zemes. Kad nepieciešams atgriezt saules gaismu savā dzīvē, tam ir ne viens vien veids. Kā tu vari iedomāties, ir diezgan grūti doties preses konferencēs vai iekļauties drudžainajos termiņos, kad jūties pavisam nošļukusi, bet slavenības to dara visu laiku. Un, lai arī mums var likties, ka augstā ranga slavenībām ir viss, kas vajadzīgs, arī viņi ir tikai cilvēki, kurus piemeklē drūmas dienas.

Piedāvājam trīs slavenību paņēmienus, kā uzveikt slikto noskaņojumu…

VIŅI VINGRO

Slavenību fitnesa guru AJ. Džonsone (A J Johnson), kuras klientu sarakstā ir tādas zvaigznes, kā Bejonse, Viola Deivisa, Emīlija Blanta, Stīvijs Vonders un Lindsija Lohana, pievērš lielu uzmanību savu klientu noskaņojumam, ienākot sporta zālē.

“Kad vien klienti ienāk pa manām durvīm, viņus sagaida garīgi pacilājošas atziņas vai viena no viņu mīļākajām motivējošajām dziesmām. Darot ko pozitīvu priekš sevis, tu pacel savu pašapziņu un vairo prieku. Tāpat, bioloģiski skatoties, kustēšanās palīdz palielināt asins plūsmu un cirkulāciju, pavairojot endorfīnus, kas pavairo enerģiju. Toties liela enerģija ved pie laimes.”

VIŅI DARA KO JAUKU PRIEKŠ CITIEM

Kas ir atslēga uz laimi? Eksperti saka, ka liekot citam pasmaidīt, varētu būt tieši tā dziedināšana, kas tev nepieciešama. “Esot kontaktā ar kādu, ko mīli; domājot par skaistajiem pagātnes mirkļiem (piemēram, skatoties atvaļinājuma bildes no ceļojuma) un darot ko labu citam, ir vienkārši garstāvokļa uzlabotāji, kurus vari izdarīt jebkurā laikā.”

VIŅI MEDITĒ

Nav svarīgi, kur tu atrodies, jo tu vienmēr vari apstāties un pameditēt. Tas ir tūlītējs veids kā nomierināties. Daudz slavenības spērušas soli uz priekšu šai jomā, atverot paši savu jogas studiju, piemēram, Rasels Sīmons (Russell Simmons), kurš nesen atvēra “Tantras jogas studiju.” Kā viņš sacīja New York Times: “Es biju klāt šai brīdī un priekš šī brīža, es neizjutu satraukumu. Agrāk domāju, ka uztraukums ir vilcējspēks manā karjerā. Ideja par to, ka visu nakti esmu nomodā uztraucies, man šķita, kā iemesls, kāpēc esmu kļuvis tik veiksmīgs. Un skaidrs, ka nekas nav tālāk no patiesības, kā šis aplamais uzskats.”

Ievies šīs metodes arī savā ikdienā un padalies, kā tev veicas!

 

Tekstu sagatavoja: Kristīne Pelle/ Avots: Eonline.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.