3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Astoņas pazīmes, kas liecina, ka tavs draugs ir iemīlējies… Tevī!

 

Mums patīk domāt, ka mēs diezgan labi pazīstam un saprotam savus draugus. Visbiežāk tā ir, taču ir reizes, kad mēs daudz ko nenojaušam. Varbūt tu kādreiz esi aizdomājusies par to, ka viens no taviem draugiem varētu būt iemīlējies tevī? Kas notiktu, ja tās vairs nebūtu tikai iedomas? Zemāk ir apkopotas desmit pazīmes, kas varētu par to liecināt.

VIŅI UZTRAUCAS PAR SAVU UZVEDĪBU TAVĀ KLĀTBŪTNĒ

Viena no vienkāršāk pamanāmājām īpašībām ir tā, ka draugs pēkšņi ļoti rūpējas par savu izskatu. It īpaši tad, ja zina, ka jūs tiksieties.

VIŅŠ PĀRĀK BIEŽI UZ TEVI SKATĀS

Ja tu pamani to, ka pēdējā laikā kāds no taviem draugiem ir sācis tevi biežāk vērot, tas varētu liecināt to, ka viņam ir uzradusies par tevi interese. It īpaši skaidrs tas top tad, kad tu paskaties, bet viņš tajā brīdī novēršas.

DRAUGU KOMPĀNIJĀS VIŅŠ NO TEVIS „IZVAIRĀS”

Ja jūs tiekaties lielākās draugu kompānijās un tieši tas viens draugs tajās reizēs cenšas neatrasties tev blakus, tā varētu būt zīme. It īpaši tad, ja tiekoties divatā, viņš uzvedas normāli un tā, it kā nekas slikts nav noticis. Visticamāk viņš vienkārši negrib, lai citi draugi pamana to, ka viņš ir tevī samīlējies.

VIŅŠ KOPĒ TAVAS KUSTĪBAS

Pat zinātnieki ir pierādījuši to, ka tad, kad cilvēkam patīk otrs cilvēks, viņš sāk neviļus kopēt simpātijas ķermeņa valodu. Pavēro, kā ir.

VIŅŠ SĀK PASNIEGT TEV DĀVANAS

Ja tavs draugs pēkšņi sāk dāvināt tev visādus nieciņus, izmaksāt popkornu kinoteātri, vai dara jeb ko citu, ko agrāk nedarīja, tad ir vērts aizdomāties par viņa motīviem.

VIŅŠ APMEKLĒ TĀS PAŠAS VIETAS, KO TU

Ja vīrietis pēkšņi sāk apmeklēt vietas, kur doties tu, biežāk, ir skaidrs, ka tas nav tāpēc, ka viņam pēkšņi interesē gleznas mākslas galerijā vai pastaigas vietējā parkā. Viņš tur dodas tāpēc, ka tās ir vietas, kur doties tu, un tur ir lielāka iespēja „nejauši” satikties.

VIŅŠ PĒKŠŅI KĻŪST KAUTRĪGS

Šis punkts var nebūt attiecināms uz visiem, bet daudzi kļūst kautrīgāki savu simpātiju klātbūtnē.

VIŅŠ CENŠAS TEV PIESKARTIES PĒC IESPĒJAS BIEŽĀK

Ja tavs draugs pēdējā laikā pieskaras tev biežāk vai mēģina samazināt distanci starp jums, tā varētu būt zīme, ka viņš ir ieinteresēts kļūt tev tuvāks. Kāds lieks apskāviens, viņš nejauši uzskrien tev virsū vai cenšas sēdēt tev maksimāli tuvu. Pazīstama situācija? Padomā, kas varētu būt iemesls (lasi virsrakstā!).

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete / Avots: Powerofpositivity.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.