1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Interesanti: Izmēģini sevis dziedināšanu Reiki tehnikā

 

Reiki ir japāņu tehnika stresa samazināšanai un relaksācijai, kas arī veicina dziedināšanos. Ja kāda no mūsu dzīves enerģijām ir zema, tad daudz vieglāk varam saslimt vai izjust stresu, savukārt, ja augsta – izjust laimi un veselību.

Vārds Reiki sastāv no diviem japāņu vārdiem – Rei, kas nozīmē “Dieva gudrība vai augstākā vara” un Ki, “dzīvības spēka enerģija.” Tātad reiki ir “garīgi vadīta dzīvības enerģija.”

Ārstēšanas laikā jutīsi brīnišķīgu starojumu, kas plūst caur un ap tevi. Reiki dziedina visu cilvēku, ieskaitot ķermeni, emocijas, prātu un garu, radot daudzus labvēlīgus efektus, kas iekļauj relaksāciju un miera sajūtu, drošību un labklājību.

Apskaties dažas Reiki roku pozīcijas ar kurām vari pati dziedināt savu ķermeni.

Ko ārstē: 5.čakru. Kakls, pakrūte, vairogdziedzeris, epitēlijķermenīši. Trauksmes izjūtu un nespēju komunicēt ar citiem, izteikties.

Poza: turi rokas un pirkstus tā, ka tie izveido telti virs rīkles (neaiztiec pašu kaklu, jo procesa laikā tas var būt nepatīkami).

Ko ārstē: plaušu laukumu, kaklu, pakrūti, astmu, alerģijas, nespēju pieņemt lietas.

Poza: turi rokas virs atslēgas kaula un krūšu kaula.

Ko ārstē: 4.čakru. sirdi, pakrūti, plaušas, astmu, alerģijas, imūno sistēmu, emocionālas problēmas.

Poza: noliec plaukstas uz krūtīm un turi tādā pozā.

Ko ārstē: 3.čakru. Plaušas, aizkuņģa dziedzeri, aknas, liesu, žultspūsli, gremošanas problēmas, stresu, uztraukumu, nervozitāti, kontroli u.c.

Poza: noliec plaukstas plaušu rajonā, zem sirds un turi tādā pozā.

Ko ārstē: 2.čakru. Gremošanas orgānus, liesu, aknas, žultspūsli, nieres, virsnieru dziedzeri, depresiju, tukšuma sajūtu, nespēju just laimi.

Poza: novieto plaukstas vēdera vidus daļā, aptuveni nabas rajonā.

Ko ārstē: 1. un 2. čakru. Reproduktīvo sistēmu, sēkliniekus, olnīcas, urīnvadu problēmas, nogurumu, svara problēmas, fiziskas un emocionālas seksuālas dabas problēmas.

Poza: novieto plaukstas uz augšstilbiem, pagrozi plaukstas tā, lai tas seko cirksnim.

 

Avots: Reiki.nu

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.