0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Starp rāmo un dinamisko: MUTA ienes pavasari sportistu garderobē

 
Foto: Publicitātes

 Jaunais pašmāju fitnesa apģērbu zīmols MUTA radījis īpašus sporta legingus, kas papildina zīmola dabas filozofiju – tie tapuši iedvesmojoties no koraļļu zilās krāsas Samsung Galaxy S7 edge. Biksēs iešūta arī kabatiņa, kurā ērti ievietot lielāka izmēra viedtālruni, piemēram, dodoties skriet.

“Vēlējāmies radīt enerģisku un sportisku tēlu, kas atbilstu koraļļu zilā tematikai, tādēļ svarīgi bija iekļaut dinamiskas formas un plūstošas līnijas. Dabas motīvi – augi, ūdens, viļņi – ir veids, kā caur apģērbu vēlamies iedvesmot cilvēkus atpūsties svaigā gaisā vai palīdzēt smelties dabas enerģiju, sportojot pilsētā,” saka māksliniece un viena no zīmola MUTA radītājām Paula Pelše. Viņasprāt, ir atrasts perfekts balanss starp enerģiskajām detaļām un telefona rāmi zilo krāsu.

Kustības MomyFit trenere un trīs bērnu māmiņa Ramona Simona Mežgaile atzinīgi vērtē izveidoto krāsu saspēli: “Tās labi saskan ar dažādu toņu zilajiem, sarkanajiem, rozā un arī dzeltenajiem sporta krekliņiem. Piemēroti, šķiet, būtu arī teju visu krāsu apavi. Esmu pārliecināta, ka neatkarīgi no tā, kādu apģērbu kombināciju izvēlēsies šo bikšu nēsātāja, koptēls noteikti izstaros sievišķīgumu.”

Sporta legingi ir ražoti no augstas kvalitātes sporta auduma – tas ir elpojošs, elastīgs un nodrošinās komfortu jebkurās kustībās, savukārt sublimācijas druka ir kā garants, ka spilgtās un piesātinātās krāsas sporta nodarbību laikā nepaliks nepamanītas. Bikšu mugurpusē iešūtā ietilpīgā kabatiņa atrisinās problēmu par ērtu viedtālruņa līdzņemšanu un lietošanu sporta nodarbību vai treniņu laikā.

Zīmola MUTA veidotāja uzskata, ka sporta apģērbā modē ir viss, kas atbilst iekšējai sajūtai un raksturam. Ja ikdienā cilvēki visbiežāk neatļaujas nēsāt krāsainu apģērbu, tad sporta tērps ir īstais veids, kā atļauties neparastus un izteiksmīgus rakstus. “Mēdz gadīties, ka tieši košais sporta inventārs ir tas, kas stimulē aiziet uz treniņu. Ja kopā ar Samsung būsim iedvesmojuši vismaz vienu cilvēku pievērsties aktīvam dzīvesveidam, tas būs fantastisks mūsu kā jauna zīmola panākums,” saka Paula Pelše.

 

Tekstu sagatavoja: Lauma Reinika

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.