12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Desmit jaukas un gādīgas lietas, ko dara vīrietis, kas mīl…

 

Vīriešiem patīk domāt, ka ir pavisam vienkārši cilvēki,. Taču patiesībā viņi var būt tikpat sarežģīti un mistiski kā sievietes. Katrs vīrietis ir piedzīvojis citādāku pieredzi ar sievietēm, taču, kā izrādās, ir vesels sarakstiņš lietu un darbību, kas daudziem mīlošiem vīriešiem ir kopīgs…

VIŅŠ NES TAVU SOMIŅU

It īpaši bieži tas notiek tad, kad jūs kopīgi ejat iepirkties. Protams, ir gan vīrieši, gan sievietes, kas domā, ka vīrietim nevajadzētu sievietes vietā nēsāt apkārt rokassomiņu, taču… Kāda starpība? Mīļotais cilvēks grib tev atvieglot iepirkšanās procesu, gājienu uz mājām… Vai nav gādīgi?

VIŅŠ ATCERAS DETAĻAS

Ja tu viņam tiešām rūpi, viņš atcerēsies, cik karotes cukura tu liec kafijā, kas ir tavs mīļākais restorāns un mīļākais seriāls. Viņš atceras, lai tevi varētu iepriecināt.

VIŅŠ IEGĀDĀJAS SIEVIEŠU HIGIĒNAS PRECES

Mēneša kritiskajās dienās tu vari viņam mierīgi palūgt aiziet uz veikalu un nopirkt nepieciešamās higiēnas preces, un viņš nekaunēsies to izdarīt. Viņam ir vienalga, ko ciit varētu padomāt, jo viņam ir svarīgi, lai tu jūties labi.

VIŅŠ SLAVĒ TEVI CITU ACĪS

Viņš mēdz stāstīt saviem un taviem vecākiem, draugiem to, cik tu esi lieliska un skaista. Viņš lepojas ar tevi un domā, ka tu esi labākais, kas ar viņu dzīvē noticis.

VIŅŠ KLAUSĀS

Kad tu runā, viņš uzmanīgi klausās. Viņam rūp tas, kas tev ir sakāms.

VIŅŠ TEVI ĶIRCINA

Kā likt tev smieties? Mazliet paķircinot! Viņam patīk redzēt tevi smaidām un priecājamies, tāpēc viņš darīs daudz, lai tā tas būtu biežāk.

VIŅŠ ZIEDO SAVU LAIKU TEV

Piemēram, ja agri no rīta tev ir kaut kas jāizdara datorā, bet tas pēkšņi neslēdzas iekšā, mīļotais vīrietis nevilcinoties labos situāciju. Tas nekas, ka viņš var nokavēt darbu. Viņam ir svarīgi, lai tev ir labi.

VIŅŠ DOMĀ, KA ESI SKAISTA ARĪ TAD, KAD NEESI

Zini tos rītus, kad tu izvelies no gultas, aizslāj uz virtuvi, uztaisi krūzi kafijas, kamēr izskaties pēc putnubiedēkļa? Jā. Domājams, ka katra sieviete to zina. Taču mīlošam vīrietim ir vienalga. Viņam tu esi pati skaistākā sieviete pasaulē!

VIŅAM RŪP TAVI DRAUGI UN ĢIMENE

Lietas, kas ir svarīgas tev, kļūst svarīgas arī viņam. Viņš zina, ka, ja kādam tavam draugam vai ģimenes loceklim ir slikti, arī tev būs slikti. Tieši tāpēc viņš darīs to, kas ir viņa spēkos, lai pasargātu tevi no sāpēm. Viņš palīdzēs – aizvedīs omīti pie ārsta, salabos tavai mammai skapīti vai aizvedīs tavu mazo brāli uz futbola spēli.

VIŅŠ NEKAUTRĒJAS BŪT VĀJŠ

Kad viņš tevi patiesi mīl, viņš nekaunas tavā klātbūtnē salūzt, raudāt un pārdzīvot. Viņš zina, ka tu viņu atbalstīsi. Vīrieši domā, ka ir muļķīgi būt vājam, taču, kad patiesi mīl, tad saprot, ka tā nebūt nav. Viņš atklāj tev savu iekšējo pasauli…

Visas šīs lietas var attiecināt ne tikai uz vīrieti, bet arī mīlošu sievieti. Atceries, ka attiecības ir divpusējas, tāpēc rūpējies par savu vīrieti tieši tāpat, kā viņš rūpējas par tevi. Vairosim mīlestību!

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete no Powerofpositivity.com

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.