7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Cilvēki vērtē tavu personību balstoties uz šīm septiņām lietām

 

  1. Tavs rokraksts

Atsaucoties uz dažādiem pētījumiem, veids, kā kāds raksta un burtu lielums var šo to pastāstīt par rokraksta īpašnieka personību. Atklājies, ka personas ar mazu rokrakstu mēdz būt kautrīgas, pedantiskas un centīgas, kamēr cilvēki, kas ir ekstravertāki uzmanību cenšas panākt ar plašaku rokrakstu. Tie, kas lietas uztver nopietnāk, vairāk piespiež pildspalvu pie lapas, kad raksta, kamēr viegla rokraksta īpašnieki mēdz būt empātiski un jūtīgāki.

  1. Tava krāsa

Krāsa, kuru izvēlies savam apģērbam var daudz par tevi pastāstīt. Cilvēki, kuri izvēlas melnu ir jūtīgi, mākslinieciki un pievērš uzmanību detaļām, kamēr tie, kam patīk sarkans dzīvo dzīvi uz maksimumu un aktīvi darbojas. Zaļās krāsas cienītāji ir lojāli un sirsnīgi, bet baltās krāsas valkātāji – organizēti un loģikas cienītāji. Ja vislabprātāk izvēlies valkāt zilas krāsas apģērbu, tad esi stabila, jūtīga un uzmanīga pret citiem.

  1. Nagu graušana

Noteiktas tavas darbības arī spēj runāt par tavu personību. Piemēram, kā tavs ķermenis reaģē uz dažādām situācijām, ja parauj matus, grauz zobus vai knaibi ādu, tas var liecināt par nervozitāti, nepacietību, vilšanos, garlaikotību un neapmierinātību.

  1. Tavas kurpes

Tu vari pareizi spriest par cilvēku vienīgi paskatoties uz viņa kurpēm. Izvērtējot cenu, stilu, krāsu un kurpes stāvokli, tu vari atminēt aptuveni 90% par šī cilvēka personību, piemēram, par viņa sociālo statusu, politisko piederību, dzimumu un pat vecumu.

  1. Tavas acis

Tavas acis ir dvēseles spogulis. Tās var daudz par tevi pateikt – ko tu jūti un domā, vai esi blēdīga vai lojāla. Cilvēki ar zilām acīm ir mazāk laipni un lielāka iespēja, ka viņi ir alkoholiķi salīdzinot ar tumšu acu īpašniekiem. Vēl viena lieta ir tavs skatiens, jo ja tas ir noteikts tad liecina par pārliecību un paškontroli.

  1. Tava punktualitāte

Cik agri vai vēlu tu ierodies uz tikšanos var radīt iespaidu, negatīvu vai pozitīvu. Ja ierodies vēlu uz norunāto tikšanos, tad automātiski izsauc negatīvu viedokli par sevi, kamēr laikus ierodoties tu parādi, ka cieni citu cilvēku laiku un esi gan mentāli organizēta, gan pašmotivēta.

  1. Tavs rokasspiediens

Cilvēki ar stirpu rokasspiedienu izstaro pārliecību un tiek asociēti ar stipru un pārliecinātu personību. Šādi cilvēki arī visbiežāk ir ekstraverti, tādi, kas izpauž savas emocijas un reti kad ir rāmi. Tie, kuriem ir vājš rokasspiediens liecina par pārliecības trūkumu un viņi vienmēr meklē vieglāko izeju.

 

Tekstu sagatavoja: Kristīne Pelle

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.