6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lielisks ēdiens pusdienām! Laša fileja ar medu un sezamu

 

Sastāvdaļas:
• 400 g laša filejas
• ½ citrona
• 4 ēdamkarotes sojas mērces
• 1,5 ēdamkarotes medus
• 3 ēdamkarotes sezama sēklu
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½–1 tējkarote sāls

Pagatavošana:
Laša fileju sagriež gabaliņos. Samaisa citrona sulu, sojas mērci, sāli, melnos piparus un medu. Katru laša filejas gabaliņu iemērc šajā mērcē, pārkaisa ar sezama sēkliņām, ietin folijā un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 15–20 minūtes. Tad atver foliju, ieslēdz režīmu ar ventilatoru un lasi apbrūnina piecas minūtes.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.