Sastāvdaļas:
• 400 g laša filejas
• ½ citrona
• 4 ēdamkarotes sojas mērces
• 1,5 ēdamkarotes medus
• 3 ēdamkarotes sezama sēklu
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½–1 tējkarote sāls

Pagatavošana:
Laša fileju sagriež gabaliņos. Samaisa citrona sulu, sojas mērci, sāli, melnos piparus un medu. Katru laša filejas gabaliņu iemērc šajā mērcē, pārkaisa ar sezama sēkliņām, ietin folijā un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 15–20 minūtes. Tad atver foliju, ieslēdz režīmu ar ventilatoru un lasi apbrūnina piecas minūtes.

 

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?