3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Vīri šādi zaudē savas sievas! Lūk, kā tas parasti notiek…

 

Šķiet, ka šodien cilvēki labāk izdomās veidus, kā iekarot citas planētas un apmesties tur uz dzīvi, nekā sāks saprast cits citu. Viss ir kļuvis tik sarežģīts! Jebkādas cilvēciskas attiecības, jo īpaši ģimeniskās, ir kļuvušas par ļoti smagiem tematiem.

Pāri, kas ilgus gadus nodzīvojuši attiecībās, pēkšņi izšķiras. Daudzi jauni cilvēki nemaz nevar iedomāties, ka ģimene var būt laimīga un attiecības – noturīgas.

Vīrietis un sieviete pieņem lēmumu kļūt par ģimeni tad, kad viņi izjūt viens pret otru ārkārtīgi stipras mīlestības jūtas. Diemžēl ar laiku sākas kaut kādas likstas… Noskaidrosim, kādas kļūdas pieļauj gan vīrieši, gan sievietes, kas galu galā mēdz izšķirt ģimenes. Mīlestība ir kā māksla, kuru katru dienu nepieciešams apbrīnot. Ja tā nenotiek, tad pārim nav lemts būt kopā.

Kādas kļūdas tiek pieļautas attiecībās?

Uzmanības deficīts

Katrai sievietei uzmanība nepieciešama tāpat kā gaiss. Apskāvieni, pieskārieni, labi vārdi. Ja ikdienas steigā aizmirsīsiet pievērst uzmanību savam partnerim, riskējat zaudēt viņa uzticību. Parasti partneris saprot, ka šim cilvēkam vairs nav vajadzīgi (visbiežāk to saprot tieši sievietes).

Kas jādara, lai būtu daudz uzmanīgāki? Nepieciešams trenēt savas koncentrēšanās spējas un sapratni. Dzīvojiet šeit un tagad, vienmēr veltot laiku un uzmanību tam cilvēkam, ar kuru nolēmāt ikdienā būt līdzās.

No sākuma ir jāsāk strādāt ar sevi. Ja jūsu partneris jums nepievērš uzmanību, iespējams, ka viņš nav spējīgs to izdarīt, jo nav attīstījis šādus dotumus. Visticamāk, ka šāds cilvēks domā tikai un vienīgi par sevi.

Tirgus attiecības

Mūsdienu cilvēka galvenais vadmotīvs – no attiecībām iegūt pēc iespējas vairāk labuma, apmainot savus personīgos resursus pret cita cilvēka resursiem. Dzīvē vairs nav citi principi, kā tikai taisnīga apmaiņa, kā arī nav vairs citu labumu, kā vēlme patērēt.

Šādas tirgus attiecības cilvēku starpā par neko labu neliecina, un tajās esošie cilvēki ir pakļauti ciešanām. Tikai dvēseliska saikne spēj noturēt cilvēkus kopā un ļaut viņiem būt laimīgiem. Nežēlība, kāda valda cilvēku attiecībās savā starpā, ir tieši tirgus attiecību radīta. Ļoti svarīgi ir iemācīties piekāpties un just līdzi, jo īpaši svarīgi šo būtu nepieciešams iemācīties vīriešiem.

Pazemojoši salīdzinājumi

Ļoti svarīgi ir nekad un nekāda gadījumā nesalīdzināt savu mīļoto cilvēku ne ar vienu citu! Salīdzināšana ir viena no vispazemojošākajām manipulācijām, jo tādā veidā tiek izrādīta nepatika pret to cilvēku, ar kuru dzīvojat kopā. Lai jums izdotos nesalīdzināt neko, ir jāiemācās strādāt ar sevi, sekot līdzi saviem vārdiem un pat domām.

Ja būsiet aizņemti ar sevis attīstīšanu, jums nebūs laika un pat vietas galvā, lai tajā iezagtos domas par mīļotā cilvēka mainīšanu.

Laika deficīts

Mūsdienu cilvēki ir ļoti trauksmaini, jo viņus virza tikai viens mērķis – kustība uz priekšu. Nemitīgā steigā un skriešanā mēs aizmirstam par to, kas patiešām ir svarīgs. Laiks – tas, kas cilvēkiem mūsdienās vienmēr trūkst. Kopīgi pavadīts laiks – labākā vide attiecību pilnveidošanai, īpaši jau ceļošana un kopīgi hobiji. Tas ir pat ļoti, ļoti svarīgi!

Ieguldāmā darba deficīts

Problēmas ar mīlestību ir slēpjamas spēju ierobežojumā, nevis konkrētajā cilvēkā. Ir pieņemts domāt, ka mīlēt ir vienkārši – grūtāk ir atrast kādu, ko mīlēt vai arī būt tam, kuru kāds mīl. Tā nebūt nav! Tikai nemitīgs darbs gan ar sevi, gan attiecībām, otra cilvēka pilnīga pieņemšana ar visu savu cieņu un sapratni – tikai tad iespējams iegūt patiesu mīlestību un lielisku savienību.

Šajā gadījumā nevar pat ieguldīt pārāk daudz darba. Patiesībā, vienmēr var censties daudz vairāk. Mēs ļoti bieži aizmirstam par to, ka ir jācenšas, parasti atslābināmies, nolaižam rokas, pārstājam koncentrēties uz saviem mērķiem. Tādā veidā tiek zaudēta arī mīlestība.

Šeit tika uzskaitītas gan vīriešu, gan sieviešu kļūdas, jo attiecību veidošanā abiem jāsadarbojas kā vienotai komandai. Noteikti dalieties ar šo rakstu!

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.