0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Tavs mīļotais cilvēks ir tavs labākais draugs – pazīmes, kas par to liecina

 

Lai attiecības būtu harmoniskas ilgtermiņā, abiem iesaistītajiem cilvēkiem ir jākļūst par draugiem. Būtībā, par labākajiem draugiem. Viņiem ir jāpavada kopā laiks, lai iepazītu vienam otru līdz pat dvēseles dziļumiem, kā arī, lai vienkārši izklaidētos. Ja tu uz savu partneri vari paskatīties gan kā uz iekāres objektu, gan kā draugu, apsveicu. Tu esi uz pareizā ceļa! Zemāk apskati septiņas pazīmes, kas liecina par to, ka tavs mīļotais ir arī vienkārši labākais draugs.

JŪS SMEJATIES UN JOKOJATIES SAVSTARPĒJI VAIRĀK NEKĀ AR CITIEM

Dažkārt dzīvē nāk drūmākas dienas un brīži, tāpēc ir labi, ja blakus ir kāds cilvēks, kas bēdas spēj kliedēt. Viņš zina, kā likt tev smaidīt, justies labāk un kaut uz brīdi aizmirst savas problēmas.

JŪS KOPĪGI ATPŪŠATIES UN IZKAIDĒJATIES

Tu šī cilvēka klātbūtnē vari justies brīvi un jautri, kas uznāk tāda oma. Jūs rūpējaties par to, lai kopīgi apmeklētu ballītes, kino vai vienkārši uzrīkojat filmu vakaru ar popkornu un alu. Tās ir lietas, ko tu darītu ar jebkuru sev tuvu draugu.

JŪS VARAT PAĻAUTIES VIENS UZ OTRU

Ja tev ir nepieciešama palīdzība, labs draugs vienmēr būs klāt un palīdzēs. Tādam būtu jābūt arī mīļotajam cilvēkam. Viņš nepamet tevi tad, kad tev ir grūti, un tu nejūties kā nasta uz viņa pleciem. Tāpat rīkojies arī tu, attiecībā pret viņu…

JŪS JŪTATIES ĒRTI, NEDAROT NEKO

Jums nav visu laiku jāiziet sabiedrībā, lai justos ērti un kādam kaut ko mēģinātu pierādīt. Jūs varat vienkārši sēdēt, nedarīt neko, un tāpat justies labi. Jūs varat vienkārši būt kopā un ne par ko nesatraukties. Otra kompānija ir viss, kas tev nepieciešams.

JŪS VARAT STRĪDĒTIES, NEBOJĀJOT ATTIECĪBAS

Labākie draugi dažkārt strīdas, un tas ir normāli. Jāatceras gan, ka viņu atšķirīgie viedokļi draudzību neiznīcina. Draugi izrunājas un salabst. Tieši tā būtu jābūt arī romantiskās attiecībās. To, ko tu ilgi un cītīgi būvē, nedrīkst nojaukt vienā dienā. Ir jāapstājas, jāizdomā risinājums, un jābūvē tālāk. Ja tev tā ir, priecājies!

JŪS VARAT RUNĀT STUNDĀM ILGI UN NENOGURT

Ar labāko draugu sarunas raisās pašas par sevi, un tā būtu jābūt arī ar partneri. Kāpēc? Tāpēc, ka partnerim ir jābūt tavam labākajam draugam, kuram vari stāstīt visu zinot, ka viņš uzklausīs un varbūt pat sniegs padomu. Tāpat tu ceri, ka arī partneris ar tevi dalīsies visās savās pārdomās un problēmās. Un, patiesībā, nav jau visu laiku jārunā par nopietnām lietām. Arī par visnenozīmīgākajām tēmām jūs varat runāt ilgi un dikti.

JUMS IR KOPĪGI DRAUGI

Ja tu ej izklaidēties ar draugiem, tad labākais draugs arī nāk līdzi. Tas šķiet tik ierasti un pašsaprotami. Pie tam, neraugoties uz to, ka jums ir romantiskas attiecības, jūs mierīgi varat izkaidēties, bez jebkādu greizsirdības scēnu rīkošanas. Tāpat, pat tiekoties ar draugiem, labākie draugi labprātāk turas kopā.

Vai tavs partneris ir tavs labākais draugs?

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Powerofpositivity.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.