8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Zirnekļu kājiņas un klauna vaigi: Grima kļūdas, ko mēs visas reiz esam pieļāvušas

 

Protams, grims ir laba lieta un, dažkārt, pat dzīvības glābējs. Bet tikai tad, ja lietojam to pareizi. Katrai sievietei vismaz reizi mūžā ir gadījies pieļaut kādu no grima uzklāšanas kļūdām, un, paldies dievam, daudzas no tām ir arī mācījušās. Kādas kļūdas nevajadzētu pieļaut?

Lielas uzacis. Tikai tāpēc, ka tu neesi dabiski apveltīta ar Karas Delavinjas uzacīm, nenozīmē, ka tev ir jāķeras pie tumšākā uzacu zīmuļa, kas vien ir atrodams. Asas un nedabīgi tumšas līnijas ir tabu!

Lipīgas lūpas. Kura no mums gan nav gājusi cauri posmam pusaudžu gados, kad iemīļotākā nodarbe bija ķēpīga un saldi smaržojoša lūpu spīduma smērēšana uz lūpām.. Bet, kā izrādās, arī 30 gadu vecumā ir sievietes, kurām, acīmredzot, patīk tā lipīgā sajūta.

Saķepušas skropstas. Uzkrāso vienu kārtu, tad vēl vienu un vēl vienu, cerībā, ka skropstas paliks garākas un skaistākas. Bet, tā nenotiek. Tā vietā, lai acis izskatītos dabiski, tās izskatās pēc diviem zirnekļiem ar garām, melnām kājām.

Tonālā krēma „maska”. Kura gan nav redzējusi sievieti, kurai var izteikti redzēt robežu starp tonālo krēmu un dabīgo ādu. Tādu, diemžēl, ir diezgan daudz. Sapludināšanas māka nav tikusi visiem…

Balts konsīleris. Aukstas karotes, gurķu ripiņas, tējas maisiņi… Ko tik mēs neesam mēģinājušas, lai tiktu vaļā no tumšajiem riņķiem zem acīm. Daudzas ir pat mēģinājušas zem acīm uzklāt super gaišu konsīleri, jo viņas domā, ka tas tumšos lokus paslēps. Jā, paslēps, bet izveidos baltos lokus!

Konsīlera lūpas. Veltīsim klusuma brīdi tām sievietēm, kas domā, ka nude lūpukrāsas uzklāšana desmit kārtās izskatās labi… Nē, tā nav! Izskatās, ka tu savas lūpas būtu noklājusi ar biezu kārtu konsīlera!

Mākslīgais iedegums. Jā, ziemā ir forši izskatīties tumšai kā vasarā. Bet ir jāmāk arī apstāties…

Mākslīgās skropstas. Te es nerunāju par kvalitatīvi pieaudzētajām. Es runāju par tām, ko var nopirkt gandrīz kartā veikalā pa pāris eiro. Ikdienā tādu skropstu lietošana neliecina par labu gaumi…

Spilgti rozā vaigu sārtums. Mazliet ir skaisti, bet, ja pārcenšas… Izskatās pēc klauna.

Sejas kontūrēšana. vari trenēties kontūrēt, bet ārā dodies tikai tad, kad esi iemācījusies kārtīgi sapludināt.

Skropstu tušas pleķi. Jā, varētu jau paņemt vates kociņu un notīrīt tos pleķīšus. Bet tas nozīmē, ka atkal būs jāpārkrāso acu ēnas. Tāpēc atstāsim, kā ir.

Nelīdzens laineris. O, jā! Laineris zina, ka tev trīcēs roka un tu neko nevarēsi kārtīgi uzkrāsot. Kā jau minēju iepriekš – trenējies mājās, bet ārā ej tikai tad, kad acu grims izskatās līdzeni un bez „caurumiem”.

Krāsainas acu ēnas līdz pat uzacīm. Te komentāri ir lieki. Less is more jeb „mazāk ir vairāk”. Nepārspīlēsim…

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete

Avots: Sofeminine.co.uk/ Foto: Pinterest

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.