1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Deviņas pazīmes, kas norāda uz to, ka tavs partneris varētu būt tev neuzticīgs

 

Neuzticība ir viena no briesmīgākajām lietām, ko sieviete vai vīrietis var saņemt. Tas tāpēc, ka, kamēr viens cenšas, mīl, rūpējas un ziedo sevi, otrs to izmanto un tikmēr „izklaidējas”ar kādu citu. Kā laikus atpazīt „zīmes”, kas liecina par to, ka tavs partneris varētu būt tev neuzticīgs?

Jāatgādina gan, ka zemāk aprakstītais ir tikai laika gaitā cilvēkiem radušies pieņēmumi. Tāpēc, pirms mesties partnerim virsū ar jautājumiem un pārmetumiem, padomā divreiz un labāk klusībā izvērtē kopējo situāciju.

Viņš ir emocionāli attālinājies. Kamēr mīlošai sievietei šķiet, ka vīrietim vienkārši ir radušās problēmas; ir iestājies sarežģītāks dzīves posms, tikmēr viņš jau zina, ko dara. Ja viņš ir atradis jaunu iekāres objektu un sievieti, kurai dāvāt savas emocijas, ir skaidrs, ka iepriekšējai no tā nekas netiks.

Seksa un intimitātes trūkums. Kad divi cilvēki mīl cits citu, ir tikai normāli, ja arī seksuālajā dzīvē viss ir kārtībā. Ja pēdējā laikā sekss jūsu starpā ir kļuvis par kaut ko ekskluzīvu un pat nepatīkamu, ieteiktu mazliet uzmanīties un pavērot turpmāko situāciju.

Vēlme pēc „privātuma”. Protams, ir tikai normāli, ja katram no mums ik pa laikam uznāk brīži, kad gribas pabūt vienatnē. Taču, ja partnerim tā sāk kļūt par ikdienu, tad tur noteikti slēpjas kāds nopietnāks iemesls.

Mainās naudas tērēšanas paradumi. Nopietnās attiecībās liela daļa naudas līdzekļu ir kopīgi, tāpēc arī ir skaidrs, kur un kā tie tiek tērēti. Ja vīrietim pēkšņi rodas dažādi dīvaini un neregulāri tēriņi, kurus viņš loģiski un ticami neprot pamatot, tad… Uzmanies.

Pēkšņa interese par savu izskatu. Mēs visi gribam izskatīties labi, ja ir jāatstāj uz kādu iespaids. Ja līdz šim tavs partneris ir bijis samērā nevīžīgs un vienaldzīgs pret savu izskatu, taču tagad pēkšņi regulāri dodas pie friziera un iepirkt jaunu apģērbu un sevis kopšanas preces, tad tā varētu būt zīme, ka viņa dzīvē ir uzradusies kāda, uz kuru viņš grib atstāt labu iespaidu.

Viņš attālinās no taviem draugiem. Ja agrāk visur devāties izklaidēties kopā, bet tagad tas vairs nenotiek, tas noteikti liecina par kādu problēmu. Iespējams, ka tavs partneris nevēlas riskēt tikt atmaskots, jo lielākā kompānijā savas emocijas un uzvedību noslēpt ir grūtāk. Tāpat viņš izmanto to laiku, ko tu pavadi ar saviem draugiem, lai tiktos ar savu „draudzeni”…

Viņš sargā savu telefonu/datoru. Daudziem arī vienkārši bez iemesla nepatīk otram dot savu telefonu vai datoru. Taču, ja visu laiku otra telefona izmantošana problēmas nesagādāja, bet pēkšņi sagādā, tad… ieteiktu veikt nelielu izmeklēšanu…

Viņš vienmēr kavē. Nevienam nepatīk cilvēki, kas kavē. Tāpēc, ja tas notiek attiecībās, tad nekas labs ilgtermiņā tur sanākt nevar. Viņš pēdējā laikā sācis visu kavēt un aizmirst? Viņš kārtējo reizi nokavēja dēla basketbola spēli? Aizmirsa to, ka bijāt sarunāši sestdienā doties pie taviem vecākiem? Varētu tā būt, jo viņam prātā ir citas lietas…

„Darbā atkal kaut kas notika”. Jā, lietas notiek, dažkārt darbā ir jāuzkavējas. Taču galvenais ir saprast kopējo ainu. Vai viņš ir pasācis darbā uzkavēties ilgāk katru dienu? Kā viņš to paskaidro? Ja viņam nav nekāda stabila un loģiska izskaidrojuma, tad… Kā jau teicu iepriekš, kļūsti piesardzīgāka.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Powerofpositivity.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.