6.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Lietas, ko sievietes vēlas attiecībās, bet kautrējas to skaļi atzīt

 

Daudzas sievietes vienmēr ir uzskatījušas, ka attiecībās ir jābūt nobriedušai, nopietnai un reālistiskai. Es pati esmu daudzkārt saskārusies ar sievietēm, kurām tas viss mainās brīdī, kad sāk satikties ar kādu foršu vīrieti. Viņas pēkšņi pārvēršas par mazliet bērnišķīgām un romantiskām būtnēm. Un viņas vēlas šo:

VĒLOS, LAI VIŅŠ IR MANS LABĀKAIS DRAUGS

Es vēlos zināt, ka mans partneris ir ne tikai mans mīļotais cilvēks, bet arī labākais draugs. Romantiskās un fiziskās attiecības nav vienīgā nozīmīgā daļa. Es vēlos, lai mūsu starpā valda stabila draudzība. Un nav tā, ka es uzreiz atteikšos no visiem citiem draugiem. Vienkārši es vēlos, lai viņš būtu man tuvākais.

VĒLOS ATZĪMĒT MŪSU KOPĀ BŪŠANAS JUBILEJAS ROMANTISKĀKAJOS VEIDOS

Ar šo es nedomāju iešanu uz dārgiem restorāniem un došanos īsos nedēļas nogales ceļojumos uz ārzemēm. Man pietiks arī ar mazliet īpašākām vakariņām mājās, filmu vakaru ar pašgatavotu popkornu vai pastaigu naktī. Vēlos darīt kaut ko atšķirīgāku nekā ikdienā. Bet ar nelielu „kā filmās” piedevu.

VĒLOS VALKĀT SASKAŅOTUS APĢĒRBUS

Nē, nē, ne jau katru dienu. Pa retam… Vēlos, lai mums ir līdzīgi džemperi vai vismaz līdzīga stila apģērbs. Vēlos, lai ģērbjamies saskaņotās krāsās. Vēlos, lai ejot pa ielu, mēs izskatītos kā no žurnāla vāka nokāpuši!

VĒLOS IZRĀDĪT MŪSU MĪLESTĪBU ARĪ PUBLISKI

Man ir vienalga, kas skatās. Ja es gribēšu vīrieti noskūpstīt, es to darīšu! Es vēlos turēt viņa roku pastaigas laikā, apskauties, stāvot rindā veikalā… Tiem, kam nepatīk mīlestības izpausmes, tiem nav jāskatās. Es izmantošu jebkuru brīdi, lai ar savām darbībām pateiktu otram to, ka mīlu!

VĒLOS UZTURĒT LABAS ATTIECĪBAS AR VIŅA ĢIMENI

Es nevēlos, lai viņa ģimenei es vienkārši škietu jauka sieviete. Es vēlos, lai viņi pret mani izturas kā pret savu ģimenes locekli. Es vēlos ieiet viņa vecāku mājā un justies kā vēl viens viņu bērns, nevis nolīst tālākajā istabas stūrī un mēmi smaidīt. Es vēlos viņiem zvanīt, lai vienkārši aprunātos par dzīvi; aicināt viņus pusdienās un ciemos.

VĒLOS, LAI MUMS IR DĪVAINAS TRADĪCIJAS

Skatīties dīvainas filmas, apmeklēt neierastas vietas un svinēt pat visneparastākos (arī izdomātus) svētkus un atmiņas. Es vēlos, lai mūsu attiecības ir oriģinālas un atšķirīgas no citu attiecībām. Tā ir mūsu saikne – atšķirīga un īpaša. Kaut kas, ko apbrīnot un par ko pasmieties.

VĒLOS DĀVINĀT UN SAŅEMT SPONTĀNAS DĀVANAS

Tas izklausās mazliet materiālistiski, bet tas nav domāts sliktā nozīmē. Tas var būt kaut kas mazs un lēts, bet ar nozīmi. Vēlos, lai viņš ieiet veikalā, ierauga atslēgu piekariņu delfīna formā un uzreiz iedomājas par mani. Jo man taču patīk delfīni! Es vēlos visu laiku domāt par mums un mūsu jaukajām attiecībām.

VĒLOS REGULĀRI ATGĀDINĀT, KĀPĒC MĪLAM VIENS OTRU

Komplimentu izteikšana, ķircināšana, apdāvināšana, skūpstīšana, apmīļošana, ēst gatavošana… Tās visas ir mīlestības izpausmes, un es vēlos, lai viņš to apzinās. Vēlos kopā ar viņu apmeklēt jaunas vietas un teikt „šī vieta man lika iedomāties par tevi”. Tas viss tāpēc, ka man viņš rūp. Cerams, ka tas neizklausās pārāk apmāti un traki…

VĒLOS AR VIŅU DARĪT VISU UN NEKO

Nav svarīgi, vai mēs kāpjam Everestā vai mazgājam virtuvē grīdu. Es vēlos to darīt kopā ar viņu. Vēlos ar viņu darīt vistrakākās un visgarlaicīgākās lietas. Tāpēc, ka tad, kad esi iemīlējusies, nav svarīgi, ko tu dari. Galvenais, ka darāt to kopā. Un es nekaunos to atzīt!

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.