5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Cilvēki, ejot garām, atskatās? Pazīmes, kas liecina, ka tu esi seksīgāka nekā pašai šķiet

 

Vintage by ArtAroundPhotography on 500px.com

Kura gan no mums pusaudžu gados nav sevi uzskatījusi par „nūģīgu” un pat neglītu? Jo bija taču tik daudz stilīgo meiteņu, kuras patika visiem puišiem… Bet zini, ko? Laiks iet uz priekšu! Tu jau sen vairs neesi 15 gadus jauna meitene ar neķemmētiem matiem un pumpām uz sejas. Tagad tu esi izkopusi pati savu stilu un esi kļuvusi pašpārliecinātāka.

Tas viss uzreiz liek aizdomāties par jautājumu: Vai tu esi seksīga, bet pati to nemaz nenojaut? Atbilde ir pavisam īsa: Jā! Jo tu esi skaista un brīnišķīga pati savā veidā. Tas izklausās klišejiski, bet tā ir taisnība. Zemāk ir apkopotas pāris pazīmes, kas liecina, ka tu esi izskatīgāka, nekā pati domā.

Cilvēki atskatās, kad tu ej garām. Jā! Tā ir laba pazīme. Vai esi pamanījusi, ka vienmēr, kad tu kaut kur dodies, cilvēki to ievēro? Tu liec cilvēkiem atskatīties, jo esi pievilcīga!

Tu nesaņem daudz komplimentu. Bieži vien daudzas sievietes domā, ka nav jēgas tev izteikt komplimentus, jo tu taču tāpat zini, ka esi pievilcīga un izskaties labi. Bet diemžēl, tas dod tieši pretēju efektu, jo tev šķiet, ka, ja cilvēki neko nesaka, tad nekas labs nav.

Komplimenti ar piebildi. „Tu labi izskaties! Bet gan jau es neesmu vienīgais cilvēks, kas to šodien ir teicis…”; „Gan jau tu šo dzirdi bieži…” Em… Kā būtu ar to, ka tu esi vienīgais cilvēks, kas man to ir teicis?

Cilvēki ir pārsteigti, kad viņiem stāsti par saviem kompleksiem. Mēs bieži vien ienīstam tās lietas sevī, kas mums liek izcelties citu cilvēku vidū. Taču bieži vien tieši tas mūs padara citu acīs interesantākus un glītākus. „Ah, es ienīstu savus apaļos vaigus…” Tev tie nepatīk, bet citiem tie šķiet pati pievilcīgākā tava ķermeņa daļa. Tiec pāri saviem bērnības kompleksiem!

Vīrieši ievēro tevi bāros un klubos. Jā, bieži vien tur uzturas visādi dīvaiņi, bet daudzi ir pavisam normāli, vidusmēra vīrieši. Vienkārši tu ar savu seksīgo izskatu esi viņus apbūrusi!

Tev ir daudz pielūdzēju. Nav svarīgi – esi tu nopietnās attiecībās vai, nē. Pielūdzēju tev netrūkst. Tu regulāri saņem uzaicinājumus iedzert kafiju no svešiniekiem veikalā.

Tu esi tu pati. Kamēr tu baudi savu dzīvi, centies būt laimīga un oriģināla, cilvēki tevi vēro. Viņi tevi varbūt pat klusībā apbrīno, jo tu esi skaista gan iekšēji, gan ārēji.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.