5.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Vīrieši un sievietes pastāsta, kad, kur un kāds bija pats labākais sekss viņu mūžā (18+)

 

Lovers lie on the floor by Andrey Bezuglov on 500px.com

Tu jau esi piedzīvojusi labāko seksu savā mūžā? Tādu, par kuru tu nekad neaizmirsīsi? Daudzi cilvēki nekautrējas ar tādu informāciju padalīties, tāpēc zemāk ir apkopoti astoņu cilvēku stāstiņi par viņu labāko seksu mūžā!

„Mēs bijām viņas istabā, fonā skanēja Arctic Monkeys dziesmas. Mēs mīlinājāmies un ākstījāmies tērpti tikai apakšveļā. Taču tad es nolēmu, ka man ir apnicis ilgāk gaidīt, tāpēc es norāvu no viņas biksītes un kārtīgi paņēmu viņu priekšā uz galda.”

„Mēs atpūtāmies laukos kopā ar viņas vecākiem. Mēs ļoti gribējām viens otru. Vecāki aizgāja uz baseinu un teica, ka būs atpakaļ pēc septiņām minūtēm. Tas mirklis mums pavēra plašas iespējas, tāpēc mēs nezaudējām ne sekundi. Mums nebija ne gultas, ne grīdas. Es vienkārši paņēmu viņu turpat pie sienas. Trīs minūtes. Mums patika.”

„Mēs mēģinājām tikt pie bērna astoņus gadus. Vienu nakti mans vīrs bija netipiski romantisks. Mīlēšanās bija ļoti maiga un intīma. Tā bija pirmā un vienīgā reize, kad pēc seksa es raudāju, jo tas bija tik pilnīgs. Neilgi pēc tam es uzzināju, ka esmu stāvoklī…”

 „Augstskolas laikā es un mana draudzene īrējām dzīvokli ar vēl trim citiem. Tad, kad visi aizbrauca Ziemassvētku brīvdienās, mēs nodarbojāmies ar seksu katrā istabā. Mūsu guļamistabā, virtuvē, veisistabā… Un, tā kā mēs bijām pavisam vieni, viņa varēja kliegt tik skaļi, cik vēlējās.”

„Viņa bija ļoti skaista, pašpārliecināta sieviete. Viņa TO vietu varēja sasprindzināt tik stingri, kā man varētu tikai sapņos rādīties. Es izturēju 30 sekundes. Otrajā reizē – minūti. Trešajā – varbūt pusotru. Mēs tā tikāmies pāris mēnešus, un es tā arī nekad viņu nenovedu līdz orgasmam. Tas tāpēc, ka viņa katru reizi valdīja pār mani.”

„Es aizgāju uz klubu un satiku tur ļoti skaistu sievieti, un mums bija sekss… Mēs mīlējāmies līdz spēku izsīkumam, mums beidzās visi prezervatīvi. Gultā mēs pavadījām aptuveni 10-12 stundas. Gulējām, nodarbojāmies ar seksu, maigojāmies, runājāmies… Un tad viņa aizgāja, un es viņu vairs ne reizi nesatiku.”

„Blakus skaista sieviete, visapkārt daba… Asas izjūtas un spontānums, jo nevēlies, lai jūs kāds pieķer… Labākais sekss manā mūžā!”

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.