1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Vēlies, lai sekss būtu satriecošs? Iegaumē šos trīs svarīgos noteikumus

 

Lielisks sekss – tas ir kaut kas starp romantiku un kaisli. Ja šīs abas lietas savieno, iegūst intīmo uzticēšanos. Kad mēs saprotam, ko vēlamies un izbaudām, barjeras, kas bloķē mūsu ceļu uz lielisku seksu, krīt. Lūk, trīs svarīgi noteikumi, kas tavu seksuālo dzīvi padarīs labāku:

Izprotiet savstarpējās emocionālās atšķirības

Sievietes un vīrieši atšķirīgi uztver to, kādam būtu jābūt seksam. Lielākā daļa sieviešu seksu vēlas tad, kad ar partneri jūtas emocionāli saistītas. Tai pat laikā vīrieši izmanto seksu kā līdzekli, lai kļūtu emocionāli tuvāks ar sievieti. Jūti atšķirību? Mēs daudzas lietas uztveram atšķirīgi, tāpēc neaizmirsti savās pārdomās dalīties ar savu partneri. Tādējādi jūs spēsiet cits citu labāk saprast un tas manāmi uzlabos jūsu attiecības.

Atbrīvojies no kauna izjūtas

Daudzi cilvēki kaunējas runāt vai pat nodarboties ar seksu. Tā kauna izjūta var rasties jau ģimenē, draugu kompānijā, no bijušajiem partneriem, kultūras… Daudz seksu uzskata par kaut ko apkaunojošu, tāpēc nav brīnums, ja arī tu tam visam nemanot „pavelcies līdzi”.

Jāatzīst gan, ka šī īpašība ļoti negatīvi ietekmē attiecības. Kautrīgums un nepārliecinātība gluži paralizē gan tevi, gan vēlāk arī partneri. Ja tu kaunies no savām vēlmēm, tu kaunies pati no sevis. Veselīgas seksuālās attiecības ir tad, kad abi partneri ciena cits cita vēlmes un dabu.

Tev ir savas vēlmes, un tev ir visas tiesības tās realizēt (protams, ja tās nerada kaitējumu). Tieši tāpēc atrodi laiku, kad par to aprunāties ar savu partneri.

Sekss ir jāplāno (dažreiz)

Labs sekss ir tāds, kurā tu vari atslābināties un ne par ko citu neuztraukties. Bet, lai mūsdienu steigā tādu efektu panāktu, laiks ir jāplāno. Pie tam, ieplānots, lēns un nesteidzīgs sekss palīdzēs tev tajā kļūt labākai.

Protams, nevajag ieplānotu seksu uzskatīt par kaut ko šausmīgu. Tas ir kā mērķis, nevis kārtējais darbs darāmo lietu sarakstā. Sagatavojies laikus – izveido attiecīgu atmosfēru, uzkurini partneri… Tas viss palielina seksuālo tieksmi un jau dienas sākumā liek gaidīt to brīdi, kad varēs mesties partnera apskāvienos. Ir taču labi, ja zini, ko darīsi vakarā, vai ne?

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.