-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Interesanti: Lietas, ko tu esi darījusi nepareizi visu savu dzīvi!

 

Mums visām patīk zināk, ka mēs kontrolējam savas dzīves, ka visu darām pareizi un pat pamācām cita citu! Bet, kā būtu, ja es tev pateiktu, ka ir lietas, ko tu noteikti nedari tā, kā tas būtu pareizi jādara? Paskaties pati!

Mizo banānu no apakšas

Tā dara pērtiķi. Un noteikti, ne bez iemesla…

Teksta aizķēpāšana

Tu noteikti kaut reizi dzīvē esi uzrakstījusi kaut ko uz lapiņas, un vēlāk vēlējusies to aizšvīkāt. Bet, vai tu dari to pareizi? Tā vietā, lai vienkārši švīkātos pāri, pamēģini tekstam uzrakstīt kaut ko pa virsu. Tādējādi neviens nespēs saprast, kas īsti tur ir rakstīts.

Piņķerīgie vadi

Tā vietā, lai kārtējo reizi mocītos ar sapiņķerējušām austiņām, USB vadu vai telefona lādētāju, ņem palīgā veco datorpeles paliktni. Izgriez no tā sev nepieciešamo formu, izgriez garenu caurumu pa vidu un viss! Tagad tu vari tīt apkārt tam šabloniņam visu, kas nepieciešams un nesatraukties par vadu atpiņķerēšanu!

Čipsu un popkorna ēšana

Mēs parasti paku plēšam augšpusē, bet pamēģini tu pārgriezt vidū. Tādējādi tu izvairīsies no roku gremdēšanas taukainā iepakojumā katru reizi, kad gribēsi baudīt kārumus.

Ēdiena atsildīšana

Vai kādreiz sildot ēdienu mikroviļņu krāsnī, esi jutusi, ka daļa ir karsta, bet daļa – auksta? Lai efektīvāk un vienmērīgāk atsildītu ēdienu, pamēģini porcijas vidū izveidot caurumu (tā kā virtulim).

Pastiprini telefona skaņu

Ievieto savu telefonu stikla glāzē. Tas pastirpinās tā skaņu.

Dzeršana no bundžas

Vai tu joprojām nezini, kādam nolūkam ir paredzēts papildus caurums bundžas attaisāmajā? Tas, patiesībā, ir paredzēts dzērienu salmiņiem.

Veids, kā atdalīt olu dzeltenumus

Šis ir dzīvību glābējs! Izmanto tukšu plastmasas pudeli, lai iesūktu olu dzeltenumus. Vienkārši un bez jebkādas ķēpas!

Kad mājās nav sviesta…

Izmanto avokado! Izklausās savādi? Varbūt. Bet pamēģini!

 

Avots: Sarcasmlol.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.