13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Viņām ir augstāks intelekta līmenis: Iemesli, kāpēc ir labi būt sievietei ar apaļu dupsi!

 

Mūsu sabiedrība regulāri izvirza jaunus skaistuma standartus, un tagad modē ir formas, formas, formiņas… Bet, kā izrādās, plati gurni un formīgs dibens nav tikai modes lieta. Dažādos pētījumos ir pierādīts, ka sievietēm ar apaļiem dibeniem ir vairākas priekšrocības.

P.S. Zemāk aprakstītais gan neliecina, ka sievietes, kurām nav tādu formu, nav skaistas. Mēs visas esam skaistas!

Pasargā no slimībām. Zinātnieki teic, ka taukumiņš dibena un augšstilbu apvidū veido papildus aizsardzību pret diabētu, sirds slimībām un citām slimībām, kas saistītas ar aptaukošanos.

Augstāks intelekta līmenis. Sievietēm ar formīgu dibenu organismā ir augstāks Omega-3 taukskābju līmenis. Tas palīdz uzlabot smadzeņu darbību un to attīstību.

Viņām dzimst veseli bērni. 2010.gadā pētnieki Okfordas Universitātē secināja, ka sievietes, kurām ir formīgāks dibens, dzemdē veselākus bērnus. Tas atsaucas uz augstāk minēto Omega-3 taukskābi. Faktiskie dati liecina, ka taukos, ko satur mātes piens, arī ir šīs taukskābes. Līdz ar to, arī bērna smadzeņu darbība tiek attīstīta vairāk.

Viņas ir auglīgākas. Pastāv tieša saistība starp gurnu platumu un menstruālā cikla regularitāti. Jo stabilāks cikls, jo biežāk notiek ovulācija, un tā, savukārt, noved pie lielākas iespējas apaugļoties.

Vīriešiem bioloģiski patīk sievietes ar formīgiem dupšiem. Tas ir tā bijis jau kopš senseniem laikiem. Vīriešus piesaista sievietes, kurām ir, kur ieķerties. Tāpat viņi vienkārši dabiski jūt, ka šādas sievietes ir auglīgākas, tāpēc patīkamākas. Nu, jūs jau zināt, kā tur tajā vēsturē bija… Galvenais ir vairoties…

Viņas ir patīkamāk apķert. Nepieciešamība pēc spilveniem dīvānā atkrīt, kad blakus guļ sieviete ar mīkstu dibenu. Nu, patiesībā, partnerim vienkārši tad ir patīkamāk pieglausties no mugurpuses.

Viņām ir tas, ko vēlas citi. Daudzas sievietes pasaulē tērē tūkstošiem dolāru, lai tikai iegūtu formīgāku ķermeni. Ja tu esi sieviete, kam tas ir dabiski, tad aizej sabučo savu mammu un pasaki „paldies” par to, ka viņa tev ir devusi tik skaistu figūru!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.