10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Iemācies pagatavot gardos skotu sviesta cepumus „Shortbread”

 
Foto: Cookdiary.net

Šie cepumi ir ļoti trausli, un tiem noteikti ir nepieciešams ļoti labas kvalitātes sviests. Kā nekā, tieši tas veido cepuma pamatgaršu.

Sastāvdaļas:

  • 200 g mīksta sviesta
  • 90 g cukura
  • 90 g mannas
  • 200 g miltu

Pagatavošana:

Sagatavo cepamo formu un uzkarsē krāsni līdz 160 grādiem.

Sviestu saputo ar cukuru un tad tajā vienmērīgajā masā iemīci arī miltus un mannu.

Mīklu vienmērīgi jāizklāj cepamajā formā un jācep krāsnī 60 minūtes bez ventilācijas režīma.

Svarīgi! Kad cepumi gatavi, tos jāsagriež siltus (garenās vālītēs). Kad sacietē, to izdarīt nav iespējams.

 

Labu apetīti vēl Dieviete Diāna

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.