1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Deviņi stila paradumi, kas tev liek izskatīties vecākai

 

Neviena sieviete nevēlas apzināti vilkt apģērbu vai lietot kosmētiku, kas liek izskatīties apaļākai, garākai vai īsākai nekā viņa vēlas. Tad kāpēc jāvelk tas, kas liek izskatīties vecākai? Padomā divreiz, vai mīļākais džemperītis ir tā upura vērts…

Tvīds

Daži audumi, tādi kā džinss, liek izskatīties jaunākam, bet tvīdam ir tieši pretējs efekts. Kāpēc? Jo tas asociējas ar senatnīgiem kostīmiem. Bet, ja nu tev ļoti patīk, tad izvēlies tumšas krāsas vai interesantus rakstus.

Lasāmbrilles

It īpaši tad, ja tās valkā uz degungala. Protams, cilvēki ar sliktu redzi nevar no tām izvairīties, bet tad ir jāizvēlas mūsdienīgs modelis ar sejas formai piemērotu rāmi.

Sirmi mati

Jā, ir sievietes, kas ar nolūku krāso sirmus matus. Un tas liek dabīgi izskatīties vecākai. Ir reti gadījumi, kad pusmūža sievietēm sirmi mati piestāv, bet labāk tomēr ir izvēlēties kaut ko savas ādas tonim piemērotāku.

Kardigani

Skumīgi, bet fakts. Kardigani nepiestāv apaļīgām sievietēm, jo padara tās vēl lielākas, bezformīgākas un vecākas. Labāk šo bezformīgo apģērba gabalu vietā ir izvēlēties kādu žaketīti vai bleizeri.

Mammas džinsi

Džinsi ar paaugstināto jostas vietu tagad ir modē, bet tām sievietēm, kas ir 20 gadus jaunas. Sievietes pēc 30 tie padara vecākas un liek aizdomāties par to, ka viņas ir izvilkušas no sava skapja bikses, ko valkāja pirms 20 gadiem.

Krāsas, kas padara bālāku

Parasti tā ir dzeltenā vai „nude” krāsa. Tās ne tikai padara bālāku, bet arī vecāku. Visbiežāk visiem piestāv kāds sarkanās vai zilās krāas tonis, kas vizuāli atsvaidzina ādu un padara to dzīvīgāku.

Veca soma

Saka, ka pēc somiņas vērtē sievietes kopējo stilu. Tad nu, lūdzu, lai neizskatītos vecāka, nenēsā apkārt vecvecmāmiņas somu. Ir jācenšas ik pa laikam iegādāties jaunu.

Pārāk daudz vai pārāk maz kosmētikas

Ja nezini, kas tev piestāv un kas ir tavam vecumam atbilstošākais grims, aizej pie speciālista. Viņš vismaz tev vienu reizi parādīs, un tad tu zināsi, kā padarīt sevi vizuāli jaunāku.

Sporta botas

Tās ir savienojamas vien ar sporta tērpu. Ja tās nav ikdienā valkājamās kedas, kas sader ar džinsu biksēm, tad labāk velc tās botas tikai sportojot. Vari neticēt, bet arī tās vizuāli dara tevi vecāku.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.