4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Viens kompliments, un viņš ir tavs! – Vīrieši atklāj, ar kādiem vārdiem viņus var „iekarot”

 

Nav jau nekāds noslēpums, ka arī vīrieši vēlas dzirdēt komplimentus un uzslavas. Un nebūt ne retāk kā sieviete. Bet, ko tieši viņiem teikt? Vairāki vīrieši atzinās, kas ir tie vārdi, ar kuriem viņus var savaldzināt.

1.”Pasaki, ka kopā ar viņu jūties droši. Tā vienkārši dabiski būtu jābūt, tāpēc mēs priecājamies, ja spējam cerības attaisnot.”

2.”Mana sieva bieži saka, ka lepojas ar mani. Dažkārt par mani kā tēvu, dažkārt par manu darbu vai to, kāds es esmu kā vīrs. Tas mani spēcīgi ietekmē, un tieši tāpēc es vēlos turpināt tādā pašā garā.”

3.”” Es priecājos par to, ka esi manā dzīvē”– dzirdēt šādus vārdus no mīļotās sievietes ir viss, kas man dzīvē nepieciešams.”

4.”Jebkura variācija frāzei – „Man patīk būt tev līdzās”.”

5.”Man patīk, ka mani sauc par seksīgu. Biežāk gan nākas dzirdēt, ka esmu mīļš vai simpātisks…”

6.”Es bieži dzirdu, ka sievietēm kaut kas vīriešos patīk. Bet reti gan dzirdu, kad viņas par to teiktu viņiem skaļi. Tā kā… Svarīgi ir vienkārši runāt.”

7.”Vakar es pavadīju gandrīz piecas stundas ar savas draudzenes bērniem. Kamēr viņas nebija, es izmazgāju viņu drēbes, pagatavoju vakariņas, izlasīju viņiem vakara pasaciņu, bet viņa pat „paldies” nepateica. Tas būtu bijis jauki.”

8.”14 centimetri ir tieši tik, cik man vajag. Man nepatīk lielāki izmēri.”

9.””Es priecājos, kad esi līdzās” vai arī, kad mēģinu pēc apskāviena palaist viņu vaļā, viņa saķer mani ciešāk un saka „Es vēl neesmu beigusi”.”

10.””Man esi vajadzīgs tikai tu” – vai kaut ko līdzīgu. Vīrietim tas ir patiesi svarīgi. Visi grib no mums vairāk un vairāk. Tieši tāpēc es vēlos zināt, ka esmu kādam vajadzīgs tikai es, un nekas vairāk.”

11.„”Paldies” – ļoti vienkāršs vārds, ko daudzi nenovērtē. Bet mani iepriecina, ja par kaut ko padarītu pretī saņemu šo jauko frāzi.”

12.””Kad esmu ar tevi, man ne no kā nav bail” – arī šādi var pateikt to, ka sieviete blakus vīrietim jūtas droši.”

13.”Man patīk, kad sievietes novērtē to, ko es viņs dēļ daru.”

14.””Tev lieliski sanāk!”- šī frāze ļoti palīdz un nomierina.”

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.