1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Mēs paši rakstām savas dzīvesstāstu: Kā atrast cilvēku, ar ko saistīt savu dzīvi

 

Daudzi līdzīgi raksti par attiecību tēmu vēsta par to, ka vispirms ir jāiemācās mīlēt sevi. Lai gan, dzīve pati to mums iemāca. Piemēram, tad, kad esam bijušas attiecībās ar dažiem ne pārāk spīdošiem personāžiem, tā vien gribas pateikt: „Zini, ko. Ej, atrodi sev darbu, pārstāj dzert un sēdēt sava mātei uz kakla!” Saproti, par ko es runāju?

Ja mēs jau no paša sākuma neuzstādām savam partnerim un attiecībām standartus/ noteikumus, viss jebkurā gadījumā beigsies ar šķiršanos un vilšanos. Tev ir jāmāk pašai kontrolēt savu dzīvi un beidzot jāsaprot, ko tu vēlies!

Pavisam godīgi atbildi sev uz šādiem jautājumiem:

Vēlies precēties?

Priekš kam? Kad? Ar ko?

Ko tu vēlies saņemt attiecībās un no partnera?

Cik ilgi esi gatava attiecības pavadīt „randiņu periodā”?

Vai tu proti pateikt stingru „nē” un neuzupurēties?

Vai tu gaidi, kad tevi no ikdienas problēmām izglābs princis baltā zirgā?

Kad uz jautājumiem esi atbildējusi, uzstādi sev mērķi un dari visu, kas nepieciešams, lai pie tā nokļūtu. Piemēram, ja tu saki, ka vēlies precības un stabilitāti, bet pēc tam saki „Es pārgulēšu ar viņu pirmajā randiņā, un tad paskatīsimies, kas notiks”, tā noteikti nav stabila domāšana un virzīšanās uz mērķi? Tev ir stingri jāizlemj, ko vēlies, un pie tās vienīgās domas arī jāpieturas!

Nesteidzies.

Ja tu vēlies kādu konkrētu vīrieti apprecēt, tev ar viņu ir jārunā ne vien ķermeņa valodā, bet arī ar prātu. Tev ir palēnām jāuzbūvē uzticība un jāturpina pieturēties pie sava mērķa.

Tad, kā atrast cilvēku, ar ko apprecēties?

Dzīvojot!

Kad tev šķitīs, ka esi satikusi cilvēku, ar ko varētu saistīt savu dzīvi, pastāsti viņam, ko dzīvē vēlies. Uzdod viņam jautājumus, nesteidzies. Izbaudi konkrēto attiecību posmu un mirkli, jo tāds būs tikai vienreiz. Protams, nav slikti domāt par nākotni, bet neaizmirsti arī par tagadni.

Pieturies pie savām domām un mērķiem, un viss izdosies!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.