2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Cilvēki pasaulē ir vīlušies: Jaunās Nokia 3310 „čūskiņa” vairs nav tāda kā agrāk

 

Ir lietas, ko mēs vairs nevaram atgūt – laiks, jauneklīgais izskats, vieglprātīgā attieksme pret dzīvi… Toties ir kaut kas, ko pasaulei ir izdevies atgūt! Tas ir vecais, labais Nokia 3310 tālrunis! Protams, mazliet uzlabots, bet tomēr…

Jāatzīst gan, ka vairāk par pašu telefonu, cilvēki gaidīja atgriežamies „Snake” spēlīti, kurā grafiski vienkāršajā variantā, čūskiņa apēd klucīšus. Kustības un vadība bija ļoti vienkārša, bet atjaunotajā telefona versijā dizains ir daudz mūsdienīgāks. Spēle pat ne tuvu neizskatās pēc oriģinālās čūskiņas. Kad ražotāji sapratīs, ka šarms ir vienkāršībā? Cilvēki visā pasaulē jau ir paspējuši paust savu vilšanos.

Bonuss cilvēkiem gan ir tāds, ka, sakarā ar Nokia atdzimšanu, cilvēki var spēlēt mazliet vienkāršāku „Snake” versiju (pat ar seno, zaļo apgaismojumu) Facebook Messenger spēļu sadaļā. Tad nu vari izvēlēties sev tīkamāko variantu!

Ja runājam par pašu telefonu, tad tas it nemaz neizskatās, kā Nokia 3310 „klucis”. Tas ir vieglāks, ar krāsaino displeju, 2 mpx kameru un dažādu krāsu vāciņiem. Bet nu, vismaz šis telefons daudzos cilvēkos raisīja nostaļģiju un kaut kādas izmaiņas skārienjūtīgo telefonu pasaulē.

 

Avots: Theverge.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.